Το Μέγαρο Μουσικής στο μυαλό του Βαν Γκογκ

Χιλιάδες πίνακες, σκίτσα και κινούμενες εικόνες φέρνουν το έργο του μεγάλου ζωγράφου για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε ψηφιακή μορφή.
Το Μέγαρο Μουσικής στο μυαλό του Βαν Γκογκ
Τρεις χιλιάδες πίνακες, σκίτσα αλλά και κινούμενες εικόνες προβάλλονται από το
φημισμένο σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ παντού. Στους τοίχους, τις
κολώνες, τις οροφές, το πάτωμα. Σε χώρο 1.500 τετραγωνικών μέτρων, 40 και πλέον πολυκάναλοι προβολείς υψηλής ευκρίνειας με ήχο υψηλής πιστότητας επίσης, δημιουργούν μία εκπληκτική τριασδιάστατη απεικόνιση στις πολλαπλές αυτές επιφάνειες, σε μία οπτική αλλά και αλληλεπιδραστική εμπειρία.

Πού συμβαίνουν όλα αυτά, θα αναρωτηθείτε. Στη μεγάλη πολυμεσική έκθεση εικόνας και ήχου με τίτλο «Van Gogh Alive – the experience», η οποία θα εγκαινιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 7 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Μαρτίου 2018.

Πριν περάσει από την Αθήνα, η πρωτότυπη αυτή ψηφιακή έκθεση παρουσιάστηκε σε 35 μητροπόλεις του κόσμου και έχει προσελκύσει περίπου δέκα εκατομμύρια θεατές.

Πρόκειται για ένα διαδραστικό πολυθέαμα εικόνας και ήχου που παρουσιάζεται σε έναν νέο εκθεσιακό χώρο 1.500 τ.μ. μέσα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και αφηγείται την ιστορία του, διεισδύει στα συναισθήματα και στις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον, μέσα στο οποίο δημιούργησε – και μεγαλούργησε - ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Info:

«Van Gogh Alive – the experience»
Από 8 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 115 21 Αθήνα)
Τιμές εισιτηρίων: € 15 (ενήλικες) και 12 € (παιδιά / φοιτητές / άνεργοι / 65+)
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876 και στην είσοδο της έκθεσης.
Πληροφορίες: www.vangoghalive.gr και 210 7258510.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v