Εικαστικό κόσμημα στο Art Space της Πάρου

Η ατομική έκθεση εικαστικού κοσμήματος της NadiaBele με τίτλο ''για τα μάτια σας μόνο'' φιλοξενείται στο Art Space / Studio 265 στην Παροικιά της Πάρου.
Εικαστικό κόσμημα στο Art Space της Πάρου
O εκθεσιακός χώρος Art Space / Studio 265 στην Παροικιά της Πάρου έχει την χαρά να παρουσιάσει την ατομική έκθεση εικαστικού κοσμήματος της NadiaBele με τίτλο ''για τα μάτια σας μόνο'' που εγκαινιάζεται το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 με cocktail party.

Την ευθύνη του χώρου και της διοργάνωσης έχει η life coach και fashion blogger Άννα Κοντολέων.

Η έκθεση εικαστικών κοσμημάτων ''για τα μάτια σας μόνο'' by NadiaBele αποτελείται από μια συλλογή πολύτιμων μοναδικών δημιουργιών εμπνευσμένη από το φως και τη λάμψη που βλέπει η σχεδιάστρια στα μάτια εκείνων που λατρεύουν τα κοσμήματά της.

Σας περιμένουν από 15/7 ως 17/7 στο Art Space / Studio 265 να τα δοκιμάσετε από κοντά, να τα αποκτήσετε, και... να τα ''προσέχετε σαν τα μάτια σας''.



H NadiaBele το πρώτο της κόσμημα το έφτιαξε όταν ήταν τεσσάρων ετών. Σπούδασε αργυροχρυσοχοΐα κι αμέσως μετά τις σπουδές της, άνοιξε το εργαστήριο της. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, κι εκείνη κάθετε ακόμη στον πάγκο της με την ίδια χαρά και την ίδια δημιουργική επιθυμία που είχε την πρώτη μέρα. Είναι γνήσια καλλιτέχνης κι όταν τη γνωρίσεις διακρίνεις αμέσως την πολυσχιδή προσωπικότητά της. Ζει και κινείται στο κέντρο της πόλης, ξενυχτάει, παρακολουθεί παραστάσεις, ακούει μουσική από το ”κασετόφωνο”, δεν έχει τηλεόραση, αγαπάει το διάβασμα, το σινεμά και τα ταξίδια.

Τα κοσμήματα της έχουν ρετρό επιρροές αλλά ταυτόχρονα είναι σύγχρονα και διαχρονικά. Κυρίως δουλεύει κατά παραγγελία, αφού όπως λέει οι πελάτισσες της είναι βασική πηγή έμπνευσής της. Τα υλικά έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να τα μπλέκει αρμονικά. Αγαπά κυρίως τα πολύτιμα, αλλά ακόμη και τα πιο ευτελή στα χέρια της μετατρέπονται σε μικρά έργα τέχνης. Φημίζεται για τα μοναδικά μονόπετρα δαχτυλίδια της, για τις πιο ιδιαίτερες βέρες που μπορείς να δεις, και για τους εκπληκτικούς βαφτιστικούς σταυρούς που δημιουργεί αποκλειστικά για το κάθε μωρό. Κατά περιόδους δημιουργεί αποκλειστικές συλλογές για διάσημες κυρίες (τραγουδίστριες, ηθοποιούς, δημοσιογράφους κ.λπ.) που επιλέγουν να τιμούν τις δημιουργίες της όλα αυτά τα χρόνια. Για τους άνδρες σχεδιάζει μανικετόκουμπα με τα μονογράμματα τους. Η NadiaBele είναι ταλαντούχα, δημιουργική, δυναμική, προσηνής και ξεχειλίζει θετική ενέργεια.

Αυτά τα χαρακτηριστικά της, μεταδίδουν και τα κοσμήματα που δημιουργεί κι αυτό είναι μάλλον το “μυστικό” της επιτυχίας της. Εκείνη επιμένει πως “ότι κάνεις με αγάπη, πετυχαίνει, κι η αγάπη πολλαπλασιάζεται και γυρίζει σε σένα”.



Οι δημιουργίες της NadiaBele διατίθενται στο ατελιέ της στου Ψυρρή (κατόπιν ραντεβού). Υποδέχεται προσωπικά κάθε επισκέπτη κι αφιερώνει το χρόνο που χρειάζεται για να τον ξεναγήσει στον ”πολύτιμο κόσμο της”. Επίσης, μπορείτε να την ανακαλύψετε στη σελίδα της στο facebooκ: Nadia Bele (εικαστικό κόσμημα), στο site της: www.nadiabele.com, στο λογαριασμό της στο instagram: nadiabelejewels και στο κανάλι της στο youtube: Nadia Bele.

Για επικοινωνία: τηλ.6937898133 email: [email protected]

Art Space / Studio 265
Στα ιδιόκτητα γραφεία του αρχιτεκτονικού γραφείου Studio 265, που απαρτίζεται από τους αρχιτέκτονες Βαζαίο Πετρόπουλο, Δημήτρη Καρέλη, Νίκο Χατζηδήμο και τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Σμυρνή, δημιουργήθηκε το Art Space / Studio 265, με την αρμονική συνύπαρξη αρχιτεκτονικής και τέχνης σε έναν διώροφο μοντέρνας αισθητικής χώρο, όπου νέες ιδέες και προτάσεις φιλοξενούνται με στόχο τη δόμηση ονείρων μέσω της τέχνης.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Art Space / Studio 265 αποσκοπούν να αναδείξουν την υπέροχη ιστορία, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά, το φως και τη μαγική ενέργεια της Πάρου με τη δύναμη της τέχνης και να συνδέσουν τον τουρισμό με τον πολιτισμό.


Art Space / Studio 265
Επαρχιακή οδός Παροικιάς–Νάουσας, 300 μ. μετά τον κόμβο Νάουσας–Λευκών, Πάρος, Tηλ: 22840 24331

Εγκαίνια: 15 Ιουλίου 2017, ώρα 20.00
Διάρκεια έκθεσης: 15 – 17 Ιουλίου 2017
Ώρες λειτουργίας 16/7 και 17/7: 19:00-22:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v