ΤΕΧΝΕΣΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Τα “Υβρίδια” σε ταξιδεύουν στο μέλλον -σήμερα!

Μια απίθανη διαδραστική έκθεση μας ταξιδεύει… από την Στέγη στο μέλλον, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, με την στήριξη της Cosmote.

Τα “Υβρίδια” σε ταξιδεύουν στο μέλλον -σήμερα!Η τεχνολογία έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, σκεφτόμαστε, ερωτευόμαστε, αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. Τα social media επαναπροσδιορίζουν την κοινωνική ζωή και τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. Η έκθεση «Υβρίδια: Στα όρια Τέχνης και Τεχνολογίας», που φιλοξενείται έως τις 15 Ιανουαρίου στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, απόλυτα συνδεδεμένη με το πνεύμα της εποχής, μας προσκαλεί σε μια συναρπαστική περιπλάνηση στο Μέλλον, που είναι σχεδόν Παρόν.

Ένα χρόνο μετά την Digital Revolution, η Στέγη επιστρέφει με μια ακόμη πρωτοποριακή πρόταση προς το κοινό κάθε ηλικίας. Και η COSMOTE είναι πάντα εκεί, στηρίζοντας χορηγικά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής: αν είσαι διαρκώς συνδεδεμένος, ας το κάνεις τουλάχιστον δημιουργικά, ανοίγοντας νέους ορίζοντες σε καρδιά, σώμα και μυαλό.

Φανταστήκατε ποτέ ότι ένας μύκητας μπορεί να σας κάνει το καλύτερο μασάζ; Ή ότι μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας σπιτική συσκευή προπαγάνδας με λιγότερα από 50 ευρώ; Πώς μπορούν να ζήσουν φυτά και ψάρια μέσα στην ίδια γυάλα με τη βοήθεια αποβλήτων από 12 δήμους της Αττικής; Ποιο είναι το άλλο σου μισό στο twitter, σύμφωνα με ένα γοητευτικό πείραμα που σε κλείνει σε ένα κινηματογραφικό δωμάτιο με καθρέφτες, για 90 κρίσιμα δευτερόλεπτα;

Προτού βγεις από τη Στέγη, μην ξεχάσεις να αφήσεις το υβριδικό σου αποτύπωμα: πάρε όποια στάση σώματος θες και το περίγραμμά σου θα τυπωθεί την ίδια στιγμή σε ένα μαύρο αυτοκόλλητο.
Σε έναν κόσμο που φλερτάρει με την τεχνολογία, η COSMOTE σε συντροφεύει σε αυτό το ψηφιακό ταξίδι γνώσης και αυτογνωσίας.

“Υβρίδια: Στα Όρια Τέχνης και Τεχνολογίας”
Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Έως 15 Ιανουαρίου 2017, ώρες 12.00-21.00
Πληροφορίες: http://www.sgt.gr/gre/SPG1745/

SPONSORED LINKS

"Από τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα, η τεμπελιά είναι το μόνο για το οποίο έχω ακόμα δυνάμεις."

Robert Brault, σύγχρονος Αμερικανός γνωμικογράφος

  • 1895 - Αρχίζουν οι μεγάλες σφαγές των Αρμενίων στη Κωνσταντινούπολη και γενικότερα στη Τουρκία
    1914 - Ενώ μαίνεται ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, οι γερμανικές δυνάμεις νικούν τους Ρώσους στη μάχη του Σταλουπόνεν
    1949 - Ο Ελληνικός στρατός καταλαμβάνει πλήρως το ορεινό συγκρότημα του Βίτσι, απωθώντας τα τελευταία υπολείμματα του Δημοκρατικού Στρατού προς την Αλβανία. Τερματίζεται ουσιαστικά ο από του 1946 μαινόμενος Εμφύλιος Πόλεμος
    1962 - Ο 18χρονος Πέτερ Φέχτερ σκοτώνεται από ένοπλο φρουρό στο τείχος του Βερολίνου, όταν προσπαθεί να περάσει από το ανατολικό στο δυτικό τμήμα της πόλης

© 2002-2018 MEDIA2DAY