Η ζωγραφική συναντά την φωτογραφία στο Monk

Στο wine bar Monk στην πλατεία Αγίας Ειρήνης «παντρεύονται» η ζωγραφική της Εύης Παπαδοσηφάκη με τις φωτογραφίες του Πλάτωνα Τσούλου σε μια ενδιαφέρουσα έκθεση.
Η ζωγραφική συναντά την φωτογραφία στο Monk
Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 η έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας της ζωγράφου Εύης Παπαδοσηφάκη και του φωτογράφου Πλάτωνα Τσούλου με τίτλο «στο βυθο», στον χώρο του wine bar ΜΟΝΚ στην Αθήνα.

Η ζωγράφος και ο φωτογράφος παρουσιάζουν στο κοινό της πόλης ελαιογραφίες, έργα που φιλοτεχνήθηκαν τον τελευταία χρόνο και βασίζονται σε φωτογραφίες.

Η απόδοση του ορατού μέσα από μια διάθλαση που υπερβαίνει το πεδίο της πραγματικότητας, διατρέχει την έκθεση η οποία είναι η δεύτερη που πραγματοποιούν από κοινού οι δύο καλλιτέχνες μετά από αντίστοιχη έκθεση πριν από 11 χρόνια στη Σουηδία.

Σε αυτά τα 11 χρόνια οι δύο καλλιτέχνες συνέχισαν την ατομική τους πορεία, με την Εύη Παπαδοσηφάκη να έχει πραγματοποιήσει δυο ατομικές εκθέσεις και τον Πλάτωνα Τσούλο να συνεχίζει την πορεία του στον εκδοτικό χώρο, με την έκδοση συνολικά 6 φωτογραφικών λευκωμάτων.

ΜΟΝΚ Wine bar & Restaurant Καρόρη 4, πλ. Αγίας Ειρήνης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v