Ο Μπραντ Πιτ γίνεται γλύπτης και παρουσιάζει τα έργα του δίπλα στον Κέιβ

Πολυτάλαντος αποδεικνύεται ο Μπραντ Πιτ ο οποίος θα παρουσιάσει τα έργα γλυπτικής του σε έκθεση πλάι στον Νικ Κέιβ.
Ο Μπραντ Πιτ γίνεται γλύπτης και παρουσιάζει τα έργα του δίπλα στον Κέιβ

Ο Μπραντ Πιτ εκτός από πανέμορφο είναι και πολυτάλαντο αγόρι. Μετά τον χωρισμό του με την Αντζελία Τζολί ο αγέραστος Μπραντ ασχολήθηκε με την κεραμική ψάχνοντας να βρει τρόπους ψυχοθεραπείας. Πλέον έχει το δικό του στούντιο κεραμικής στο οποίο αράζουν συχνά πυκνά με το φιλαράκι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο Μπραντ Πιτ θα εκθέσει για πρώτη φορά δημόσια τα έργα του, τα οποία θα πάρουν θέση στο  μουσείο τέχνης Sara Hildén στο Τάμπερε της Φινλανδίας. Εκεί θα παρουσιαστούν εννέα έργα στο σύνολό τους. Μεταξύ αυτών τα έργα που κλέβουν τις εντυπώσεις είναι ένα σπίτι από σιλικόνη με σημάδια από πυροβολισμούς και άλλο ένα σπίτι φτιαγμένο από φλοιό δέντρου  με τίτλο House A Go Go (2017) που συγκρατείται πρόχειρα με μια ταινία



Ο Μπραντ Πιτ ανέφερε πως «η γλυπτική είναι μια διέξοδος και μια μέθοδος αναστοχασμού στην οποία καταγράφει τον εαυτό και τα συναισθήματά του». Ο αυτοδίδακτος σταρ έχει τη χαρά να παρουσιάσει τα έργα του δίπλα σε εκείνα της λατρεμένης περσόνας που ακούει στο όνομα Νίκ Κέιβ. Τόσο ο Κέιβ όσο και ο Πιτ δημιούργησαν τα έργα τους σε διάλογο με τον σημαντικά πιο έμπειρο καλλιτέχνη Χουσεάγκο, που είναι γνωστός ως γλύπτης κυρίως.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v