Τα Αμάραντα του Βαγγέλη Πολύζου στην Kori Gallery

Δέντρα, λουλούδια, κοσμήματα και συλλεκτικά αντικείμενα συνθέτουν την έκθεση γλυπτικής του Βαγγέλη Πολύζου που επιμελείται η Ίρις Κρητικού.
Τα Αμάραντα του Βαγγέλη Πολύζου στην Kori Gallery

Μητροπόλεως 13, Αθήνα
210 323 3534
[email protected]


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
«ΤΑ ΑΜΑΡΑΝΤΑ»


Στην KORI Gallery συνεχίζεται με επιτυχία, μέχρι την Τετάρτη 15 Ιουνίου, η ατομική έκθεση του εικαστικού Βαγγέλη Πολύζου με τίτλο “Τα Αμάραντα”.

Η έκθεση αποτελείται από τέσσερις ενότητες έργων γλυπτικής: Δέντρα, Λουλούδια, Κοσμήματα, και Συλλεκτικά αντικείμενα.

Η επιμελήτρια της έκθεσης, Ίρις Κρητικού αναφέρει σχετικά:

«Τα αμάραντα του Βαγγέλη Πολύζου, άνθισαν στο εργαστήριο του σπουδαίου εικαστικού κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, συμπυκνώνουν με τρόπο σχεδόν αναδρομικό το σύνολο του πολύτιμου σαρανταετούς έργου του. Ο γλύπτης επιβεβαιώνει με την τρέχουσα ατομική έκθεσή του τις απεριόριστες όψεις και ικανότητες της οπτικής και απτικής δημιουργικότητας και του αστείρευτου ταλέντου του παραδίδοντας στο βλέμμα μας, έναν γοητευτικό κάμπο ετερόκλητων σε όψη, χρήση και κλίμακα μα απολύτως συνδεόμενων μεταξύ τους έργων, που οργώνεται από ευγενή κοιτάσματα εικαστικής πρωτογένειας…»

Η KORI Gallery:

Παράλληλα με την έκθεση του Βαγγέλη Πολύζου εγκαινιάζεται ο νέος εκθεσιακός χώρος της ιστορικής KORI, στον 2ο όροφο του όμορφου νεοκλασικού, Μητροπόλεως 13 & Βουλής, στο Σύνταγμα. Ο Γιώργος Κούτσης και η Έφη Λυμπεροπούλου δημιούργησαν με γνώση και αγάπη την KORI gallery που ενσωματώνεται ιδανικά στους υπάρχοντες χώρους του ισογείου και του 1ου ορόφου ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα μακρόπνοο όραμα.

KORI gallery
Μητροπόλεως 13 & Βουλής
[email protected]

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v