ΤΕΧΝΕΣΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Ανοίγει στις 28 Φεβρουαρίου

Δοκιμαστικά θα ανοίξει ξανά τις πύλες του, με ελεύθερη είσοδο, το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης: Ανοίγει στις 28 Φεβρουαρίου

Σε συζήτηση για τον Πολιτισμό το μεσημέρι της Τετάρτης μεταξύ της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη και του προέδρου του Ιδρύματος Ανδρέα Δρακόπουλου στο Εργοτάξιο της Εθνικής Πινακοθήκης, η κ. Μενδώνη ανέφερε πως το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης θα ανοίξει δοκιμαστικά και με ελεύθερη είσοδο την προσεχή εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται πως το Μουσείο είχε ανοίξει πρώτη φορά το Υπόγειο του τον Νοέμβριο του 2016, χωρίς την μόνιμη συλλογή του.

Το Μουσείο θα δεχτεί δημοσιογράφους τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου για την συνέντευξη τύπου, ενώ ομάδες μαθητών θα μπορούν να το επισκεφθούν στις 24, 25 και 26 Φεβρουαρίου, κατόπιν συνεννόησης.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα ανοίξει για το κοινό με ελεύθερη είσοδο, για έναν δοκιμαστικό μήνα, «για να ελεγχθεί αν όντως τα πάντα λειτουργούν σύμφωνα με το πρόγραμμα σε συνθήκες πλήρους, κανονικής λειτουργίας».

Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Είναι εύκολο να συντρίψουμε, στο όνομα της εξωτερικής ελευθερίας, την εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου."

Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ 1913

  • 1776 - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία μόλις έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.
    2004 - Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νικά στον τελικό του Euro 2004 την Πορτογαλία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2