Το Δε Φάιναλ Θολούθιον βασισμένο σε κείμενα των Κωστάκη Ανάν και Suyako ανεβαίνει στην Πειραματική Σκηνή Νέων Δημιουργών του Εθνικού Θεάτρου από 27 Γενάρη.
Με το κλασικό αριστούργημα του Ίψεν «Nόρα: Το σπίτι της κούκλας» σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, ο καλλιτεχνικός οργανισμός Altera Pars γιορτάζει φέτος 20 χρόνια λειτουργίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας.
H Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα» παρουσιάζει την παράσταση «Η Τρελή του Σαγιό» του Jean Giraudoux στο Θέατρο Άβατον από τις 17 Δεκεμβρίου για 15 παραστάσεις.
Η Κατερίνα Πολυχρονοπούλου σκηνοθετεί το υποψήφιο για το βραβείο Δραματουργίας Κάρολου Κουν έργο της Ελένης Καρασαββίδου, για δεύτερη χρονιά στο Vault.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε την προηγούμενη σεζόν, αλλά και τις sold out παραστάσεις του περασμένου Οκτωβρίου, το Νυχιάνγκ επανέρχεται για τέσσερις μόνο παραστάσεις.
Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσιάζει μια νέα φιλόδοξη παραγωγή του Δον Κιχώτη του Λούντβιχ Μίνκους, ενός από τα πιο διάσημα μπαλέτα όλων των εποχών.