«Μακριά από παιδιά» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης Η νέα παράσταση σε σενάριο Γιωργή Τσουρή και σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, έρχεται στο Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης.
Μπλε της Άννας Λεμονάκη στον Πολυχώρο ΠΛΥΦΑ Ένα μανιφέστο λέξεων και ήχων ενάντια στον στιγματισμό που συνοδεύει τις ψυχικές ασθένειες έρχεται από τη Γενεύη στην Αθήνα για 4 παραστάσεις.
Ο Γάμος του Μάριου Ποντίκα στο Θέατρο επί Κολωνώ από τη θεατρική ομάδα Νάμα Πήγαμε και είδαμε τον Γάμο του Μάριου Πόντικα στοΘέατρο Επί Κολωνώ και γράφουμε την άποψή μας.
Elizadeth: Βασισμένη στους Βασιλικούς Μετά Τρούλου του Χάρη Ρώμα στο Vault Ο Δημήτρης Καρατζιάς σκηνοθετεί τη νέα, σπαρταριστή κωμωδία του Χάρη Ρώμα, για λίγες ακόμα παραστάσεις στο Θέατρο Vault.
Ζάχαρη του Δημήτρη Αγαρτζίδη στο Θέατρο Σταθμός Ο Δημήτρης Αγαρτζίδης και η Δέσποινα Αναστάσογλου, σκηνοθετούν το νέο έργο του πρώτου για την Αγία Ελληνική Οικογένεια και τις παθογένειές της.
«Οι Δίκαιοι» του Αλμπέρ Καμύ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά Η Κατερίνα Γιαννοπούλου σκηνοθετεί την παράσταση του Καμύ, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιανουαρίου, στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
«INK» του Δημήτρη Παπαϊωάννου στο Μέγαρο To πολυαναμενόμενο έργο του Δημήτρη Παπαϊωάννου παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Φάουστ του Γκαίτε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις Η Χρυσάνθη Κορνηλίου σκηνοθετεί το αριστούργημα του Γκαίτε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις, για τρίτη χρονιά.
Δάφνες και Πικροδάφνες των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά στο θέατρο Αλεξάνδρεια Η πολιτική κωμωδία των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, Δάφνες και Πικροδάφνες έρχεται στο θέατρο Αλεξάνδρεια στις 28 Ιανουαρίου.
«Ποιος σκότωσε τον πατέρα μου» στο ΠΛ.ΥΦ.Α «Ποιος σκότωσε τον πατέρα μου» του Εντουάρ Λουί από την Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων στο ΠΛ.ΥΦ.Α από 9 Δεκεμβρίου με το αιχμηρό έργο του Εντουάρ Λουί σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη και μετάφραση Στέλλας Ζουμπουλάκη.