Είδαμε το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» στο ΠΛΥΦΑ Η διάσημη κωμωδία του Σαίξπηρ μεταφέρεται στην Αθήνα σε μια ψυχαγωγική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, από την ομάδα Loxodox.
Παράταση παραστάσεων για το The Doctor της Κατερίνας Ευαγγελάτου Μέχρι τις 28 Απριλίου θα συνεχιστούν οι παραστάσεις για το πολυσυζητημένο The Doctor που σκηνοθετεί η Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Αμφι-Θέατρο.
Το Respublika του Łukasz Twarkowski έρχεται στο Terra Vibe Ένα εξάωρο θεατρικό υπερθέαμα στα δάση της Μαλακάσας, ένα μεγάλο rave party από τον κορυφαίο σκηνοθέτη της Ευρώπης αυτή τη στιγμή.
5 κωμωδίες για να σκάσει το χειλάκι σου στα θέατρα της Αθήνας Και Μποστ έχουμε, και μεξικάνικες σαπουνόπερες, και Ιάκωβο Καμπανέλλη και σύγχρονη ελληνική κωμωδία. Για περάστε.
ROBA: Mια παράσταση σωματικού θεάτρου στο ΠΛΥΦΑ Η ομάδα JEUDi παρουσιάζει μια παράσταση που παίζει με την εικόνα, τον ήχο, το φως και το σκοτάδι, σε σκηνοθεσία Κορίνας Κόκκαλη - Simon Gleave.
Το Φαγητό της Μαρίας Λαϊνά στο ΠΛΥΦΑ Ο Δημήτρης Λιόλιος σκηνοθετεί το έργο της Μαρίας Διαλυνά που επιστρέφει, μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων, στο Θέατρο ΠΛΥΦΑ.
Είδαμε την παράσταση «Η κουκούλα» του Θανάση Τριαρίδη στο Θέατρο Βαφείο Μια παράσταση με μπρεχτική προσέγγιση που θα σε κερδίσει χάρη στη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες της.
Είδαμε την παράσταση «Ο Χρυσός Δράκος» του Ρόλαντ Σιμελπφένιχ στο Θέατρο Χώρος Mια εξαιρετική παράσταση που θα σε ενθουσιάσει με το καλλιτεχνικό της αποτέλεσμα.
Αλκίνοος Δωρής: «Ο Σαίξπηρ είναι μια δια βίου σπουδή στην αναγνώριση των ανθρώπινων συναισθημάτων» Ο σκηνοθέτης του σαιξπηρικού Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας που ανεβαίνει στο ΠΛΥΦΑ μιλά για την θεατρική προσέγγιση των ονείρων.
Golfώ: Μια κωμική διασκευή στο έργο του Σπυρίδωνος Περεσιάδη στο Θέατρο 104 Μία διαφορετική ανάγνωση του αγαπημένου βουκολικού κωμειδυλλίου του Σπυρίδωνα Περεσιάδη σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη.