Ερωτικά τρίγωνα: Όταν η ευτυχία… κόβεται στα τρία

Στην περίπτωσή τους (όμως) δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Τα πιο πολυσυζητημένα ερωτικά τρίγωνα των celebrities έβαλαν τα γυαλιά σε αυτά του κινηματογράφου και έδωσαν νέα ζωή στις φυλλάδες με τα πιπεράτα νέα. Δείτε τα διασημότερα… μπερδέματα των stars.
Ερωτικά τρίγωνα: Όταν η ευτυχία… κόβεται στα τρία
Ένας νεαρός τα φτιάχνει και με την μάνα και με την κόρη. Ένας άλλος άνδρας ερωτεύεται την μητέρα του καλύτερού του φίλου. Μία μοιραία γυναίκα υποκύπτει στον πειρασμό και μπλέκει ερωτικά με τον αδερφό του συζύγου της. Σας θυμίζουν τίποτα όλα τα παραπάνω; Σωστά μαντέψατε, τα ελληνικά σίριαλ τύπου Παπακαλιάτη βρίθουν από ερωτικά μπλεξίματα. Ο "τρίτος άνθρωπος" ωστόσο δεν υπάρχει μόνο στην φαντασία των τηλεοπτικών σεναριογράφων αλλά και σε αυτή του καλύτερου σεναριογράφου: της ίδιας της ζωής. Δείτε παρακάτω τις πιο γνωστές αποδείξεις πως στους δύο… χωρούν πολλοί.

Lady Diana+Πρίγκιπας Κάρολος+Camilla

Το 1981, οι βασιλικές άμαξες έφεραν την Diana στον Καθεδρικό του Αγίου Παύλου και η Ελισάβετ έτριβε τα χέρια της από ικανοποίηση που αποκατέστησε τον γιο της με μία παρθένα κοπέλα. Την ίδια ώρα, ο Κάρολος έσκαγε από τα πριγκιπικά νεύρα του, καθώς ήταν ερωτευμένος με την παντρεμένη τότε Camilla Parker Bowles. Παρ’ όλα αυτά, η φωτιά του φλερτ άναψε και πάλι το 1986, όταν ο Κάρολος και η Καμίλλα υπέκυψαν στην αμοιβαία έλξη και έκαναν την Diana να αποκαλέσει την Bowles «Ροτβάιλερ». «Ήμαστε τρεις σε αυτόν τον γάμο, επομένως υπήρχε… πολυκοσμία», είχε δηλώσει αργότερα σε συνέντευξή της η Lady D, ενώ το πριγκιπικό διαζύγιο βγήκε το 1996. Ο Κάρολος παντρεύτηκε τελικά την Καμίλλα το 2005.

Woody Allen+Mia Farrow+Soon-Yi Previn

Όταν η Mia Farrow υιοθετούσε το 1977 ένα αξιαγάπητο κοριτσάκι από την Νότιο Κορέα, δεν φανταζόταν πως αυτό θα μεγάλωνε και θα της… έκλεβε τον επόμενό της σύζυγο. Ο γάμος της Farrow με τον αειθαλή Woody Allen έληξε όταν η πρώτη ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της θετής κόρης της, βγαλμένες από τον ίδιο τον σύζυγό της. Προφανώς, η δικαιολογία «δεν είναι αυτό που νομίζεις» δεν μπορεί να ευσταθεί, αφού το 1997 ο Αμερικανός κωμικός παντρεύτηκε την «μικρή στο μάτι» Previn και μάλιστα υιοθέτησαν με την σειρά τους δύο παιδιά.

Liz Taylor+Richard Burton+Eddie Fisher

Ο –παντρεμένος τότε με την ηθοποιό Debby Reynolds- Eddie Fisher έσπευσε να παρηγορήσει τα «ωραιότερα μάτια του Hollywood» όταν ο σύζυγός της και καλύτερος του φίλος Michael Todd πέθανε. Το αποτέλεσμα: Ένας γάμος που έμελλε να διαλυθεί, καθώς η Λιζ ήταν… ελεύθερο πουλί. Λίγο μετά τον γάμο τους η Λιζ γνώρισε τον μεγάλο της έρωτα Richard Barton στα κινηματογραφικά πλατό και οι σκηνοθέτες δεν μπορούσαν να τους χωρίσουν στις σκηνές των φιλιών. Κάπως έτσι έληξε ο γάμος της Λιζ με τον Fisher, ο οποίος δήλωσε: «Δεν θα μπορούσα να σταθώ εμπόδιο σε αυτόν τον έρωτα που έσκιζε την Γη και ταρακουνούσε τον κόσμο». Οι οκτώ γάμοι της Τέιλορ τελικά την κατατάσσουν στους δημιουργούς όχι τριγώνων, αλλά του πιο πιπεράτου οκτάγωνου στην ιστορία της showbiz.

George Harrison+Eric Clapton+Pattie Boyd

Όταν το 1964 το 19χρονο μοντέλο με το όνομα Pattie γνώρισε τον George Harrison στα γυρίσματα της ταινίας των Beatles «A Hard Day’s Night», η έλξη ήταν αμοιβαία. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1966, ενώ το «Σκαθάρι» έγραψε για χάρη της το κομμάτι «Something». Παράλληλα, όμως, ο φίλος του Harrison, Eric Clapton είχε πέσει θύμα της γοητείας της Pattie, ενώ τα απαγορευμένα συναισθήματά του τον ενέπνευσαν να γράψει για χάρη της τον ύμνο του ’70, «Layla». Ο Clapton τελικά παντρεύτηκε την Pattie αφού αυτή χώρισε το 1974 με τον Harrison. Την ίδια τύχη ωστόσο είχε και αυτός ο γάμος, που διαλύθηκε το 1989.

Frank Sinatra+Ava Gardner+Nancy Sinatra Sr

Μέσα στην «κατηφόρα» που είχε πάρει η καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ’40, ο Frankie βρήκε την διάθεση να… μπερμπαντέψει και να δώσει άλλο έναν λόγο στην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του Nancy Sinatra να υποφέρει. Η σχέση του Sinatra με την ντίβα της έβδομης τέχνης Ava Gardner έκανε τον γύρο των «κίτρινων αφτιών» ανά την υφήλιο. Έτσι έφτασε και στα αφτιά της Nancy και ο γάμος της με τον Sinatra έγινε παρελθόν. Με την μαθηματική ακρίβεια που διέπει τις θυελλώδεις παράνομες σχέσεις, ο δεσμός Sinatra-Gardner κατέληξε σε γάμο το 1951 και σύντομα σε διαζύγιο. Ωστόσο, ο Frank πρόλαβε να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες της Ava και ξαναέβαλε τον εαυτό του στο κινηματογραφικό προσκήνιο, δίνοντας νέα ώθηση στην καριέρα του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v