Mayan: Τρία χρόνια δημιουργίας, γεύσης και έμπνευσης
Μια βραδιά γιορτής, έμπνευσης και υψηλής γαστρονομίας περιμένει τους φίλους του αγαπημένου Nikkei εστιατορίου, που σβήνει φέτος τρία κεράκια.
Μια βραδιά γιορτής, έμπνευσης και υψηλής γαστρονομίας περιμένει τους φίλους του αγαπημένου Nikkei εστιατορίου, που σβήνει φέτος τρία κεράκια.
Το Mayan, το εστιατόριο που χτίστηκε κυριολεκτικά «με δύο χέρια και ένα όνειρο», γιορτάζει φέτος τα τρίτα του γενέθλια. Ένας χώρος που γεννήθηκε από την προσωπική δουλειά, την επιμονή και τη φαντασία του ιδιοκτήτη και σεφ του, Σταμάτη Τσίλια, ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να τιμήσει αυτή τη διαδρομή όπως της αξίζει.
Πέρυσι η επέτειος πέρασε σιωπηλά. Όχι γιατί δεν υπήρχε λόγος για γιορτή, αλλά γιατί το όραμα συνέχιζε να εξελίσσεται μακριά από τα φώτα. Φέτος όμως, το Mayan επιστρέφει με μια βραδιά αφιερωμένη στη γεύση, τη δημιουργικότητα και την κοινότητα που το στηρίζει από την πρώτη στιγμή.
Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Άρης Χατζηαντωνίου, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς της σύγχρονης bartending σκηνής. Με κοκτέιλ που αποτελούν σημείο αναφοράς, έρχεται για να στήσει μαζί με το Mayan ένα μενού γεμάτο έκπληξη, έμπνευση και απρόβλεπτες ισορροπίες.
Την εμπειρία συμπληρώνει το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευσιγνωσία εμβληματικών ετικετών του. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτούς οίνους και να γνωρίσουν τη φιλοσοφία ενός από τα πιο ιστορικά κτήματα της ελληνικής οινοποιίας.
Όποιος επισκέπτης αποκτήσει οποιαδήποτε φιάλη κρασιού του Κτήματος Λαζαρίδη κατά τη διάρκεια του event, θα λάβει δώρο μια δωρεάν ξενάγηση στο Κτήμα, μαζί με πλήρη γευσιγνωσία στις οινοποιητικές εγκαταστάσεις του. Μια εμπειρία αποκλειστικά αφιερωμένη στα 3 χρόνια του Mayan.