Σινεμά κάτω από τ’ αστέρια στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με ελεύθερη είσοδο

Δύο βράδια γεμάτα κινηματογραφική μαγεία έρχονται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, με προβολές κάτω από τ’ αστέρια, δωρεάν.

Σινεμά κάτω από τ’ αστέρια στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με ελεύθερη είσοδο

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ετοιμάζεται να μας χαρίσει δύο ξεχωριστές φθινοπωρινές βραδιές γεμάτες κινηματογραφική μαγεία. Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, το αίθριό της μεταμορφώνεται σε θερινό σινεμά, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν ταινίες με ελεύθερη είσοδο στην πιο ζωντανή γειτονιά της Αθήνας.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή με μια διπλή δόση ρομαντισμού από τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. Οι ταινίες «Πριν το Ξημέρωμα» και «Πριν το Ηλιοβασίλεμα» μάς ξανασυστήνουν το αξέχαστο κινηματογραφικό ζευγάρι Τζέσι και Σελίν.

Από την πρώτη τους γνωριμία σε ένα τρένο που καταλήγει σε μια νύχτα περιπλάνησης στη Βιέννη, μέχρι τη συνάντησή τους εννέα χρόνια αργότερα στο Παρίσι, οι δυο τους μας οδηγούν σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, νοσταλγία και υπαρξιακές αναζητήσεις. Δύο ταινίες που άφησαν εποχή και συνεχίζουν να μιλούν στις καρδιές των θεατών.

Το Σάββατο, η σκηνή ανήκει στους μικρούς – αλλά και στους μεγάλους που δεν σταματούν να ονειρεύονται. Η «Βαϊάνα», η αγαπημένη ηρωίδα της Disney, μας παρασύρει σε μια συναρπαστική περιπέτεια στην καρδιά της Πολυνησίας.

Με μουσική, χρώμα και μπόλικη φαντασία, η ιστορία της τολμηρής έφηβης που βάζει πλώρη για να σώσει το λαό της και να ανακαλύψει τον εαυτό της, είναι μια γιορτή θάρρους, φιλίας και αυτοανακάλυψης που μαγεύει κάθε ηλικία.

 

📍 Αίθριο Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης
🗓 26 & 27 Σεπτεμβρίου, από τις 20:00
🎬 Είσοδος ελεύθερη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

Απόρρητο
v