Να εισάγουμε σεξεργάτριες από τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, λέει ο Απόστολος Γκλέτσος

Επιστημονική μελέτη που θα υποστηρίζει την εισαγωγή σεξεργατριών από τις χώρες καταγωγής των μεταναστών λέει ότι θα παρουσιάσει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Να εισάγουμε σεξεργάτριες από τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, λέει ο Απόστολος Γκλέτσος

Την εισαγωγή σεξεργατριών από τις χώρες καταγωγής των μεταναστών, με στόχο την αποτροπή εγκληματικών συμπεριφορών στην Ελλάδα, υποστηρίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος μάλιστα σκοπεύει να παρουσιάσει επιστημονική μελέτη που θα επιβεβαιώνει την άποψή του.

«Επί της ουσίας είναι μια σωστή λύση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκλέτσος, παραδεχόμενος ωστόσο ότι «ίσως να μην έχει ειπωθεί σωστά». «Θα επανέλθω με μελέτη, με επιστημονική μελέτη» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η λύση που προτείνει θα αποτρέψει τις βίαιες συμπεριφορές, που οφείλονται στο ότι «η τεστοστερόνη τους ανεβαίνει στο κεφάλι και καταφεύγουν στη βία». Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι «οι οίκοι ανοχής το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν γυναίκες σεξεργάτριες από τα δικά τους μέρη (σ.σ.: των μεταναστών), για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι νεαροί μετανάστες περνούν σημαντικό χρονικό διάστημα χωρίς πρόσβαση σε σεξουαλικές υπηρεσίες, κάτι που, όπως ισχυρίζεται, οδηγεί σε επικίνδυνες καταστάσεις. «Οι 18άρηδες που έρχονται είναι 1,5-2 χρόνια χωρίς να έχουν πού να πάνε γι’ αυτό το θέμα. Οπλίζονται γιατί η τεστοστερόνη, όταν βγαίνει από τα αυτιά, γίνεται όπλο» κατέληξε ο κ. Γκλέτσος.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v