Κυκλάδες τον Ιούνιο: Να κλείσουμε ή να δούμε κάτι άλλο;

Αν θες να διακοπάρεις στις Κυκλάδες τον Ιούνιο και ψάχνεις εναγωνίως τα πιο value for money καταλύματα της περιόδου, τότε το in2life είναι για σένα.

Κυκλάδες τον Ιούνιο: Να κλείσουμε ή να δούμε κάτι άλλο;

Τα τελευταία χρόνια οι τιμές των καταλυμάτων στις Κυκλάδες έχουν πάρει την ανιούσα κάνοντάς τες απαγορευτικές για πολλούς από τους Έλληνες που προτιμούν να διακοπάρουν στο peak του καλοκαιριού (μέσα Ιουλίου κι όλο τον Αύγουστο). Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα την υπόλοιπη καλοκαιρινή περίοδο αφού άπαντες όσοι ψάχνουν να μείνουν στα κυκλαδίτικα νησιά, αναζητούν ευκαιρίες (δηλαδή value for money καταλύματα). Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο προσιτές τιμές διαμονής τον φετινό Ιούνη στις πιο δημοφιλείς Κυκλάδες μπας και βοηθήσουμε να γλιτώσεις λίγα ευρώ που είναι εξαιρετικά σημαντικά ειδικά από τη στιγμή που οι τιμές στα ακτοπλοϊκά είναι φιξ και δεν αλλάζουν.

Σύρος

Τα καπετανόσπιτα, οι κυκλαδίτικες γειτονιές, οι τοπικές λιχουδιές, οι διαδρομές και οι μουσικές της Σύρου την κάνουν έναν από τους πλέον αγαπημένους μας προορισμούς. To Manousos’ Rooms στον Γαλησσά είναι μια εξαιρετικά οικονομική επιλογή με το δίκλινο να κοστίζει 37€ τη βραδιά. Η περιοχή του Γαλησσά συγκεντρώνει τις πιο οικονομικές επιλογές διαμονής όπως αποδεικνύει και το πολύ όμορφο Seagull Rooms με το κόστος δίκλινου ανά διανυκτέρευση στα 38€. Καλή επιλογή και το Atropos Varvara στην Ποσειδωνία με το δίκλινο να κοστίζει 40€ τη βραδιά.

Σαντορίνη

Σαντορίνη δεν είναι μόνο τα ηλιοβασιλέματα στην Οία, τα ξενύχτια στα Φηρά και οι ινσταγραμικές φωτογραφίες στο Ημεροβίγλι. Η ομορφότερη των Κυκλάδων είναι πολλά περισσότερα που αξίζει να ανακαλύψεις τον φετινό Ιούνη. Η Πανσιόν Χριστίνα είναι η πιο οικονομική επιλογή που μπορείς να βρεις στον Καρτεράδο με το τρίκλινο να κοστίζει 47€ τη βραδιά (περίπου 16€ το άτομο). Value for money και τα Zacharo Studios στη Θηρασιά με το δίκλινο να κοστίζει 55€ και η Villa Dioni στο Καμάρι στην ίδια τιμή.

Τήνος

H Tήνος έχει γίνει ο απόλυτος hyped προορισμός τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνοντας πλήθος ξένων αλλά και Ελλήνων επισκεπτών. Το υπέροχο Chora 5 στην χώρα της Τήνου προσφέρει δίκλινα δωμάτια με 58€ τη βραδιά κι είναι η πιο value for money επιλογή διαμονής μαζί με το Αlmira Studios στα Κιόνια όπου το δίκλινο κοστίζει 60€ τη βραδιά. Καλή επιλογή κι η Πανσιόν Φλώρα με το δίκλινο να κοστίζει 61€ ανά διανυκτέρευση.

Πάρος- Αντίπαρος

Στην Πάρο σαν πας τον Ιούνιο και θες να την περάσεις οικονομικά τότε το Hotel Anezina που προσφέρει δίκλινα με 36€ τη βραδιά είναι πολύ καλή επιλογή όπως και το Paradise Garden με το κόστος του δίκλινου δωματίου να ανέρχεται στα 42€ τη βραδιά. Στα Βizas Rooms στην Παροικιά θα βρεις ωραιότατα δίκλινα επίσης με 50€ τη βραδιά.

Στην Αντίπαρο πάλι τα Paris Rooms στην πόλη προσφέρουν δίκλινα με 47€ τη βραδιά, ενώ και η Argo Πανσιόν είναι μια value for money επιλογή με το δίκλινο δωμάτιο να κοστίζει 50€ τη βραδιά.

Νάξος

Αν θες να τραγουδάς: «στη Νάξο-στη Νάξο εκεί θέλω να αράξω φέτος τον Ιούνη», τότε καλό είναι να τσεκάρεις την Πανσιόν Στέλλα στη Χώρα του νησιού όπου δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις περισσότερα από 33€ τη βραδιά για ένα δίκλινο. Τα Simos Luxury Apartments στη Χώρα είναι επίσης μια πολύ οικονομική επιλογή με το δίκλινο στα 35€ τη βραδιά όπως και τα Studio Stratos με το δίκλινο να κοστίζει 36€ τη βραδιά.

Μύκονος

Το νησί των ανέμων όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχει τις πιο τσιμπημένες τιμές. Τα Ειρήνη Studios στην Ψαρού διαθέτουν τα πιο οικονομικά δίκλινα στην τιμή των 81€ ανά διανυκτέρευση. Value for money για τα μυκονιάτικα δεδομένα και το πισινάτο ξενοδοχείο Ανατολία στην Άνω Μερά με το κόστος διανυκτέρευσης για ένα δίκλινο δωμάτιο στα 85€ τη βραδιά. 

Μήλος

Η κοσμαγάπητη και λατρεμένη Μήλος διαθέτει αντίστοιχα τσιμπημένες επιλογές διαμονής με το κόστος διανυκτέρευσης για ένα δίκλινο δωμάτιο στο Residence στον Προβατά να ανέρχεται στα 74€, αποτελώντας την πιο οικονομική επιλογή στο νησί την περίοδο του Ιουνίου. Επόμενη value for money επιλογή το Λιόγερμα στον Αδάμα με το δίκλινο να κοστίζει 87€ με πρωινό τη βραδιά.

Ίος

Στην Ίο τώρα ετοιμάζουμε ήδη βαλίτσες για τον Kouko που έχει δωμάτια μπροστά στην παραλία της Αγίας Θεοδοτής. Εκεί το δίκλινο κοστίζει 42€ τη βραδιά. Επίσης για τη Ζina’s Pension στη Χώρα το δίκλινο κοστίζει 46€ τη βραδιά. Τιμιότατη επιλογή και η Artemis Pension στη Χώρα με το δίκλινο να κοστίζει 50€ τη βραδιά.

Αμοργός

Το Απέραντο Γάλαζιο της Αμοργού μοιάζει κι αυτή τη χρονιά ως ο απόλυτος προορισμός με το δίκλινο στην Pension Evi στα Θολάρια να κοστίζει 55€ τη βραδιά ενώ τα Αmarantos Rooms στην Αιγιάλη προσφέρουν δίκλινα δωμάτια με το κόστος τους ανά βραδιά στα 56€. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v