Τα πιο οικονομικά δωμάτια για ΣΚ έως 2 ώρες μακριά

Στο Ναύπλιο, την Κορινθία, τον Ελικώνα και τους Δελφούς, σου βρήκαμε δωμάτια από 44€ μέχρι 66€ το δίκλινο για τις ανοιξιάτικες εκδρομές σου.

Τα πιο οικονομικά δωμάτια για ΣΚ έως 2 ώρες μακριά

Ένα από τα καλά που έχει η άνοιξη είναι πως δεν χρειάζεται πια να πας μακριά για να βρεις φτηνό δωμάτιο να στεγάσεις τις εκδρομές σου. Για τους χειμερινούς προορισμούς η σαιζόν έχει τελειώσει, για τους καλοκαιρινούς δεν έχει ξεκινήσει, γεγονός που μεταφράζεται και στις δύο περιπτώσεις σε ένα πράγμα: Καλές τιμές. Κι αν δεν μας πιστεύεις, ρίξε μια ματιά στα δωμάτια που σου βρήκαμε για τα επόμενα ανοιξιάτικα ΣΚ σου.

Στην Κορινθία…

Το Sea Front Hotel Apartments είναι… αυτό που λέει το όνομά του. Έχει φωτεινά, ευρύχωρα διαμερίσματα ακριβώς μπροστά στην θάλασσα στο Μελίσσι, ανάμεσα στο Κιάτο και το Ξυλόκαστρο. Οι τιμές τους ξεκινούν από 44€ το δίκλινο. 

Το Pegasus Rooms στην Αρχαία Κόρινθο απέχει δυο βήματα από τον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο και προσφέρει γλυκύτατα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 55€ το δίκλινο (συν 8€ το άτομο προαιρετικά για ένα σούπερ πρωινό που σερβίρεται στην ταράτσα, με θέα το κάστρο του Ακροκόρινθου από τη μια και την θάλασσα από την άλλη). 

Στο πανέμορφο Κεφαλάρι της Ορεινής Κορινθίας, το ομώνυμο Αρχοντικό Κεφαλάρι μας φιλοξενεί σε κουκλίστικα, παραδοσιακά δωμάτια με πέτρινους τοίχους και ξύλινα ταβάνια. Οι δε τιμές τους ξεκινούν από 53€ το δίκλινο, ή 60€ αν προτιμάς με θεσπέσιο, παραδοσιακό πρωινό. 

Ακριβώς επάνω στην παραλία του Λέχαιου, το Chris Studios and Apartments έχει συμπαθέστατα, σούπερ περιποιημένα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 52€ για το δίκλινο με μερική θέα στην θάλασσα, ή 57€ αν προτιμάς να έχεις την θάλασσα πιάτο μπροστά σου. 

Στο Ξυλόκαστρο βρήκαμε αυτό εδώ το φανταστικό διαμέρισμα που έχει δική του κουζίνα, σαλόνι με καναπέ που γίνεται κρεβάτι και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Έξτρα μπόνους, ότι βρίσκεται ακριβώς 100 μέτρα από την θάλασσα. Και έξτρα έξτρα μπόνους, ότι δεν θα σου στοιχίσει περισσότερα από 44€ για δύο άτομα.

Στο Ναύπλιο και τα πέριξ του…

Στην καρδιά της παλιάς πόλης, το Asimoni Pension διαθέτει γλυκύτατα, χρωματιστά δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 56€ το δίκλινο ή 69€ αν θέλεις και μπαλκόνι με θέα στο Παλαμήδι. 

Το Vista Del Mare Rooms μπορεί στην παλιά πόλη να μην είναι, έχει όμως φανταστική θέα στο Παλαμήδι και την θάλασσα, και περιποιημένα δωμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 57€ το δίκλινο. 

Επίσης έξω από την παλιά πόλη, το Hotel Vasilis έχει προσεγμένα, ευρύχωρα δωμάτια με δική τους κουζίνα για έξτρα οικονομία, σε ωραιότατες τιμές: Στα 57€ το δίκλινο με θέα θάλασσα. 

Αν πάλι προτιμάς το δικό σου διαμέρισμα, με σαλονάκι, τραπεζαρία και φουλ έξτρα κουζίνα, σου το βρήκαμε εδώ και δεν θα χρειαστεί να το πληρώσεις περισσότερα από 58€ ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα.

Μήπως πιστεύεις ότι έφτασε η εποχή για να κάνεις τις πρώτες σου διστακτικές βουτιές στην θάλασσα; Τότε το Oasis Apartments στο Τολό, που απέχει μόνο 150 μέτρα από την παραλία, είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου. Τα πανέμορφά στούντιο του ξεκινούν από μόλις 48€ το δίκλινο. 

Στο Τολό βρίσκεται επίσης και το Angelo Apartments, τα ευρύχωρα διαμερίσματα του οποίου διαθέτουν κι αυτά κουζινάκι. Τα δε μπαλκόνια τους αγναντεύουν την θάλασσα, που δεν απέχει παρά λίγα βήματα από εδώ. Τιμές, από 47€ το δίκλινο (συν 7€ το άτομο προαιρετικά για φανταστικό πρωινό). 

Στον Ελικώνα και τον Παρνασσό…

Στην πανέμορφη Αγία Άννα του Ελικώνα, το Ελικώνιο έχει φροντισμένα δωμάτια που αγναντεύουν από τα μπαλκόνια τους τις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω τους. Οι δε τιμές τους ξεκινούν από 47€ το δίκλινο. 

Στην Αράχωβα, το Ampolis Guest House έχει απίθανα δωμάτια, βγαλμένα από φωτογράφηση περιοδικού, με τζάκι γιατί άνοιξη μεν, αλλά εκεί πάνω στο βουνό η ατμόσφαιρα τα βράδια τραβιέται. Οι τιμές τους αυτή την εποχή ξεκινούν από 66€ το δίκλινο με τέλειο, παραδοσιακό πρωινό. 

Καταπληκτικά είναι και τα δωμάτια του Boutique Rooms "O" στον Ορχομενό, στα δύο λεπτά με τα πόδια από το Αρχαίο Θέατρο που βάζουμε στοίχημα πως δεν έχεις δει –αλλά θα έπρεπε. Τιμές, στα 47€ το δίκλινο. 

Επίσης στον Ορχομενό, το Farmhouse δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κλέψει την καρδιά: Πέτρινοι τοίχοι, ξύλινα ταβάνια και αυλή στρωμένη με τις πλάκες που έχουν τα σπίτια στα νησιά. Οι τιμές ξεκινούν από 52€ το δίκλινο. 

Στο γλυκύτατο χωριουδάκι που λέγεται Χρισσό, πολύ κοντά στους Δελφούς με τους οποίους συνδέεται και με ένα λουλουδιασμένο αυτή την εποχή μονοπάτι, ο ομώνυμος Ξενώνας Χρισσό έχει όμορφα, φροντισμένα δωμάτια στα 52€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για παραδοσιακό πρωινό). 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v