Οι καλύτερες προσφορές γυμναστηρίων που τρέχουν τώρα

Θες να ξεκινήσεις προπόνηση; Μην το σκέφτεσαι άλλο. Δες τι προσφορές παίζουν τώρα στα γυμναστήρια και ξεκίνα το ταξίδι σου στο fitness.

Οι καλύτερες προσφορές γυμναστηρίων που τρέχουν τώρα

Το Πάσχα και οι πειρασμοί του πέρασαν, τώρα ήρθε η ώρα για δουλειά. Απώλεια λίπους, ενδυνάμωση, ευλυγισία, όποιος και αν είναι ο στόχος σου από τούδε και στο εξής, ήρθε η στιγμή να βάλεις το πρώτο λιθαράκι για να τον φτάσεις.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο συμφέρουσες προσφορές που «τρέχουν» αυτήν την περίοδο σε γυμναστήρια της Αττικής και ανάλαβε δράση.

Ξεκινάμε με τα Yava, τα οποία βρίσκονται σε κάθε σημείο τη Αττικής, σε περιοχές όπως η Λυκόβρυση, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Νέα Φιλαδέλφεια και άλλες πολλές, με την ετήσια συνδρομή να τρέχει στα 99€, για χρήση μηχανημάτων και συμμετοχή σε ομαδικά.

Σε Ίλιον, Καλλιθέα και Πειραιά, η αλυσίδα των Planet Fitness προσφέρει ετήσια συνδρομή στα 89€, για χρήση μηχανημάτων και πρόσβαση στα ελεύθερα ομαδικά προγράμματα, όπως Zumba, Yoga κ.α.

Στα 109€ ανέρχεται η ετήσια συνδρομή στα Palmos Gym σε Κέντρο, Κάτω Πατήσια, Αιγάλεω και Ladies Only στις Αχαρναί, αν κάνεις κράτηση από εδώ και περιλαμβάνει απεριόριστη χρήση όλων των οργάνων εκγύμνασης και συμμέτοχή στα ομαδικά προγράμματα.

Στο Powerpulse Gym στο Παλαιό Φάληρο και στο Peak Fitness, επίσης στο Παλαιό Φάληρο, αποκτάς πρόσβαση και στα δύο γυμναστήρια για όλο το 2024 με 169€, ενώ υπάρχει ειδική προσφορά αν γραφτείς με ένα άτομο ακόμα.

Στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω η μηνιαία συνδρομή διαμορφώνεται στα 17€ αν κάνεις κράτηση από εδώ και περιλαμβάνει ομαδικά προγράμματα όπως Pilates Mat, Abs & Hips, Aerobic, Step, Bar, Stretch και χρήση οργάνων.

Σε ένα άνετο, πενταώροφο κτίριο κοντά στον Πύργο των Αμπελοκήπων, το AFC γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας του (παλαιότερα γνωστό ως Παλαίστρα) με προσφορά για χρήση γυμναστηρίου και ομαδικών στα 129€ η ετήσια συνδρομή.

Τα Alterlife, πέρα από τις small group training διευθύνσεις που βρίσκονται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής, διαθέτουν και «κανονικά» γυμναστήρια με ελεύθερα βάρη/μηχανήματα και ομαδικά προγράμματα στην Αγία Παρασκευή, στο Χαλάνδρι, στη Δραπετσώνα και αλλού, στα οποία η ετήσια συνδρομή ξεκινά από 250€.

Στον χώρο του La South στη Γλυφάδα, εκεί όπου παλιά βρισκόταν το Gym Tonic, η ετήσια συνδρομή τιμάται στα 239€, για ελεύθερη χρήση οργάνων/μηχανημάτων/βαρών και συμμετοχή σε συγκεκριμένα ομαδικά.

Στο L.A Fitness στο Νέο Ηράκλειο η ετήσια συνδρομή για χρήση των μηχανημάτων και των ελεύθερων βαρών ανέρχεται στα 312€ και περιλαμβάνει συν δύο μήνες δώρο. 

Με χρόνια προϋπηρεσίας στο wellness, το γυμναστήριο Body And Soul στη Νέα Σμύρνη προσφέρεη συνδρομή με 199€ για προπονήσεις έως το τέλος του 2024 και 50% έκπτωση στην περίπτωση που θέλεις να συμμετέχεις στα small groups.

Και τέλος, μη ξεχνάς τα δημοτικά γυμναστήρια. Κάποιο σίγουρα θα βρεις στην περιοχή σου, με τις συνδρομές να ξεκινούν ακόμα και από 10€ τον μήνα, δες αναλυτικά εδώ

 

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v