Κάθε πληρωμή με Visa και μια ευκαιρία να κερδίσεις 1.000€

Aν κάνεις τις συναλλαγές με κάρτες Visa σου έχουμε πολύ καλά νέα γιατί μπορεί να είσαι ένας από τους 1520 τυχερούς που θα κερδίσουν έως 1.000€.

Κάθε πληρωμή με Visa και μια ευκαιρία να κερδίσεις 1.000€

Ζούμε πλέον σε μια εποχή που οι ψηφιακές πληρωμές έχουν γίνει βασικό κι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Νομίζουμε ότι δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε για του λόγου μας το αληθές αφού οι ψηφιακές πληρωμές σου δίνουν τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο του πλανήτη ανεξαρτήτως μέρας, ώρας ή και ποσού με το πάτημα ενός κουμπιού. Πολλές φορές μάλιστα, χωρίς καν να πατήσεις κάποιο κουμπί. 

Σκέψου λίγο τώρα την καθημερινότητά σου κι αυτή των ανθρώπων που νοιάζεσαι. Η μέρα συνηθώς ξεκινά περιμένοντας στο αγαπημένο σου καφέ κι ενώ έχεις λιμπιστεί το μάφιν στη βιτρίνα αποφασίζεις να αναβάλλεις για μια μέρα την αυστηρή δίαιτα και να δώσεις την παραγγελία. Πληρώνεις με την κάρτα Visa και συνεχίζεις τη μέρα σου στο γραφείο όπου τα γενέθλια του αγαπημένου συναδέλφου σου σε έχουν βάλει σε μεγάλο δίλημμα. Smartwatch ή ακουστικά; Μετά από ένα ολιγόλεπτο μίτινγκ η απόφαση έχει παρθεί κι η manager του τμήματος αναλαμβάνει την πληρωμή. Εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας το αξιόπιστο δίκτυο της Visa, το οποίο διευκολύνει τις ψηφιακές πληρωμές σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές.

Για να την ευχαριστήσεις που έβγαλε εις πέρας την αποστολή του δώρου έχεις ήδη αποφασίσει να παραγγείλεις από το αγαπημένο σας μπεργκεράδικο και να πληρώσεις και το μερίδιό της. Eύκολα, γρήγορα κι ανέπαφα. Τα καλά βέβαια δεν σταματάμε εδώ, αφού με κάθε συναλλαγή σου με κάρτες Visa μπορείς πλέον να κερδίσεις έως και 1000€. «Μα πώς»; θα ρωτήσεις με το δίκιο σου, πριν σε ενημερώσουμε για τον διαγωνισμό που ισχύει από τις 01.04.2024 έως και τις 31.05.2024 και στον οποίο συμμετέχεις με κάθε συναλλαγή με κάρτα Visa.

Επομένως το απογευματάκι στο σινεμά ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις. Και μετά στο μπαράκι δίπλα στο σπίτι αντίστοιχα. Είπαμε: εύκολα, γρήγορα κι ανέπαφα. Όπως το κάνει τόσο καιρό και το έτερον σου ήμισυ που δεν χρειάζεται πουθενά πορτοφόλι, αφού σε κάθε του συναλλαγή η Visa το βγάζει ασπροπρόσωπο. Όσο περισσότερες οι συναλλαγές σου τόσο αυξάνονται κι οι πιθανότητες να κερδίσεις 1000€. Βλέπεις, οι τυχεροί δεν είναι ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 1520 στο σύνολο. Επομένως, μην είσαι μοναχοφάης. Αντ' αυτού προσπάθησε να ενημερώσεις κι άλλους για τον διαγωνισμό για να κερδίσουν. Την αδερφή σου που κάθε τόσο ψωνίζει online αλλά και στο σούπερ μάρκετ για τα δίδυμα, αλλά και τον κολλητό που η Visa έχει γίνει προέκταση του χεριού του σε κάθε αγορά. 

Αν τώρα αναζητάς περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείς να τις βρεις στο ακόλουθο link. Στο τέλος της ημέρας ωστόσο ένα αξίζει να θυμάσαι. Πραγματοποίησε τις συναλλαγές σου με Visa και ίσως να είσαι ένας από τους 1.520 τυχερούς που θα κερδίσουν έως και 1.000€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v