Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι στην Αθήνα

Η Αθήνα γίνεται (κάτι σαν) Πάτρα και το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς μας βρίσκει να χορεύουμε ντυμένοι ή γδυμένοι σε πάρτι και συναυλίες.

Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι στην Αθήνα

Πάτρα φέτος δεν θα πάμε, δυστυχώς, αλλά και η Αθήνα είναι ωραία την Αποκριά και μας καλύπτει σε χορό και ξεφάντωμα.

Πάρτι, συναυλίες και κάθε λογής events μάς βάζουν σε καρναβαλικό κλίμα, κι εμείς σημειώνουμε από τώρα τις διευθύνσεις και τις ημερομηνίες για ατελείωτο κετελαπόνγκο με ή χωρίς Μαυροδάφνη.

Karate Things by Superstrange - A Stranger Things Party στην Αρχιτεκτονική

16 Μαρτίου, περισσότερα εδώ 

Η ομάδα των Superstrange μάς καλεί στο dojo για ένα αποκριάτικο Stranger Things meets Cobra Kai πάρτι που θα είναι πιο cool και από μια κλωτσιά «γερανού» στο ηλιοβασίλεμα. Στις μουσικές θα ακούσουμε Non-stop 80s classics και soundtrack hits από Kate Bush / The Clash / Fleetwood Mac / Duran Duran / Joy Division / Talking Heads / The Police / The Human League / Tears For Fears / A-Ha / New Order / Journey / Foreigner / Surviror / Europe / Van Halen / Mötley Crüe / Twisted Sister / W.A.S.P. / Alice Cooper και άλλους.

Κυψέλη Beat Carnival Weekend

16 και 17 Μαρτίου, περισσότερα εδώ 

Το Κυψέλη BEAT επιστρέφει στην αγαπημένη του Δημοτική Αγορά Κυψέλης για ένα άκρως εορταστικό διήμερο. Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική, χορό, φαγητό, ποτό, αγορές, κέφι και καλή ζωή.

Το απόλυτο αποκριάτικο party by Λάκης Γαβαλάς στο BÓTOXE Athens

17 Μαρτίου, περισσότερα εδώ

Ένα αποκριάτικο party σε βραζιλιάνικους ρυθμούς, εξωτική ατμόσφαιρα και διάθεση που θα σε απογειώσει με χορό, μεταμφιέσεις και πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει η ομάδα του club της Πέτρου Ράλλη, με... πρωτεργάτη τον πάντα ανατρεπτικό Λάκη Γαβαλά. 

@in2life_gr Το Botoxe στο Αιγάλεω ήρθε για να ξανακάνει τις αθηναϊκές νύχτες μαγικές #αιγαλεω #botoxe #εστιατορια_αθηνα #athensclubbing #εστιατόριο #τιτρωμε #ελληνικοτικτοκ #in2life #μπεςφοργιουγαμω #εστιατορια @botoxeathens ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

Oddity Carnival με τον Julian Jeweil

16 Μαρτίου, πληροφορίες εδώ 

Ο Γάλλος σούπερσταρ DJ και παραγωγός φέρνει τον signature techno ήχο του στην Αθήνα και το Oddity Club, για μία carnival βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Τριήμερο αποκριάτικο πάρτι στο Gazarte

15-17 Μαρτίου, περισσότερα εδώ 

Το Gazarte έχει το απόλυτο αποκριάτικο πρόγραμμα προπόνησης, σε ένα άκρως χορευτικό τριήμερο, για να μάθεις καθίσματα, διατάσεις, push ups και σχοινάκι. Καλύτεροι προπονητές για αυτόν τον σκοπό δεν είναι άλλοι από αγαπημένους καλλιτέχνες: 48 ORES, ONIRAMA & The Swingin’ Cats, θα συνοδεύσουν τις γυμναστικές επιδείξεις με τη μουσική τους. 

Brazilian Party στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

17 Μαρτίου, περισσότερα εδώ 

Η τελευταία μέρα των Αποκριών είναι γεμάτη με βραζιλιάνικους ήχους στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, σε μια βραδιά γεμάτη χρώματα, ρυθμούς και ενθουσιασμό. O Βραζιλιάνος Junior Marran, η Arlyn Gonzales και η Rosanna Mailan από την Κούβα, θα συνοδεύονται από την εξαιρετική RM ORCHESTRA, δίνοντας ζωή στη μουσική και δημιουργώντας ένα απόλυτα εναρμονισμένο μουσικό ταξίδι γεμάτο ρυθμό και ενέργεια. Στην εξίσωση προστίθεται και ένα εντυπωσιακό samba show από την Vanessa (Samba Athens).

Jaguar Bombs και Bloco Swingueira στο ΚΠΙΣΝ

17 Μαρτίου, περισσότερα εδώ 

Ζωντανή μουσική, παρέλαση κρουστών, εργαστήρια, μασκαράδες, κέφι και φαντασία δίνουν το σύνθημα για μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες. H αγαπημένη πολυπολιτισμική μπάντα κρουστών Bloco Swingueira μεταφέρει, όπως κάθε χρόνο, την εκρηκτική ενέργεια και τους βραζιλιάνικους ρυθμούς της σε διάφορα σημεία του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, ενώ οι Jaguar Bombs στήνουν την πιο ξέφρενη γιορτή διασκευάζοντας διαχρονικές επιτυχίες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v