Τα καλύτερα στικάκια για να κάνεις την τηλεόρασή σου smart

Αν έχεις παλιά τηλεόραση και ψάχνεις το κατάλληλο stick για να την κάνεις πιο «έξυπνη» τότε είμαστε οι άνθρωποί σου.

Τα καλύτερα στικάκια για να κάνεις την τηλεόρασή σου smart

Αν η τηλεόρασή σου είναι «μιας κάποιας ηλικίας» τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν μπορείς να απολαμβάνεις τις smart λειτουργίες που έχουν τα νεότερα μοντέλα. Δεν χρειάζεται ωστόσο να απελπίζεσαι ούτε να στεναχωριέσαι σε περίπτωση που το μπάτζετ σου δεν σηκώνει αλλαγή τηλεόρασης καθώς λύση υπάρχει.

Βλέπεις, κυκλοφορούν αρκετά sticks που μετατρέπουν σε smart την τηλεόρασή σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να απολαμβάνεις streaming πλατφόρμες (Νetflix, Disney+, Cinobo, Amazon Prime κ.α εφόσον φυσικά έχεις συνδρομή σε αυτά) YouTube κι άλλα ιντερνετικά καλούδια στην οθόνη σου. Σαν μεγάλες καρδιές που είμαστε φτιάξαμε και σχετική λίστα για να μην φας ατελείωτες ώρες ψάχνοντας. Το stick θα συνδεθεί με την τηλεόρασή σου (μέσω usb ή HDMI καλωδίου) κι αφού περάσεις τους κωδικούς του WiFi, τότε είναι έτοιμο προς χρήση.

Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV Full HD με Bluetooth

Το  Google TV οργανώνει όλο το περιεχόμενο από όλες τις αγαπημένες σου πλατφόρμες προβολής σε μία οθόνη. Έτσι μπορείς να βρεις πολύ εύκολα αυτό που θες να δεις.

Πλέον μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου προγράμματα μέσω του Chromecast with Google TV σε ποιότητα έως και 4Κ HDR και με υποστήριξη Dolby Vision, Dolby Digital, Dolby Digital Plus και Dolby Atmos! Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως λόγω της καλής ποιότητας εικόνας και της καλής ποιότητας ήχου του. Η τιμή του ξεκινά από 38,69€. 

Xiaomi Smart TV Stick Mi 4K UHD

Η ανάλυσή του είναι 4K Ultra HD και η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσω HDMI. Διαθέτει ασύρματες συνδέσεις WiFi και bluetooth. Η σύνδεση WiFi είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει η συσκευή καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς στο internet μέσω του ασύρματου δικτύου. Η σύνδεση bluetooth σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις cast/share, δηλαδή να στείλεις, εικόνα (φωτογραφία ή video) και ήχο από το κινητό ή τον υπολογιστή σου στη συσκευή και να το απολαύσεις στην τηλεόρασή σου. Επίσης είναι προεγκατεστημένα Netflix και YouTube, ωστόσο για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία Netflix θα πρέπει να έχεις δημιουργήσει λογαριασμό σε αυτή. Τέλος, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο βοηθό Google Assistant, άρα μπορείς να τη χειριστείς δίνοντας φωνητικές εντολές.

Η τιμή του ξεκινά από 41,92€

Amazon Smart TV Stick Fire TV Stick

Με το Amazon Smart TV Stick  μπορείς να αναζητήσεις σειρές ή ταινίες σε όλες τις εφαρμογές χρησιμοποιώντας την Alexa. Στα θετικά του η πολύ εύκολη εγκατάσταση: Το Fire TV Stick συνδέεται απευθείας στη θύρα HDMI της τηλεόρασης / συσκευής λήψης, καθώς παρέχεται τροφοδοσία μέσω καλωδίου micro USB, ενώ τα βήματα για την ολοκλήρωση της εγκατάστασής του είναι πολύ απλά και κατανοητά ακόμη και για όσους δεν είναι πλήρως εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.

Η τιμή του ξεκινά από 37.50€ 

Mirascreen Smart TV Stick G2 Full HD με Wi-Fi / HDMI

Αυτός ο εύχρηστος προσαρμογέας HDMI συνδέεται απευθείας με την τηλεόρασή σου παρέχοντας σου τη δυνατότητα live streaming μέσω οποιουδήποτε smart phone, tablet ή υπολογιστή. Επίσης, συνδέεται γρήγορα με οποιαδήποτε υποστηριζόμενη συσκευή μέσω ασύρματης σύνδεσης. Μεταφέρει ποιότητα 1080P Full HD (HDMI 1.4), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η συσκευασία περιλαμβάνει το WiFi Dongle και καλώδιο USB.

Η τιμή του ξεκινά από 17,90€ 

Nokia Smart TV Stick 800 Full HD

Η ανάλυσή του είναι Full HD και η σύνδεση με την τηλεόραση γίνεται μέσω HDMI. Διαθέτει ασύρματες συνδέσεις WiFi και bluetooth. Η σύνδεση bluetooth σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις cast/share, δηλαδή να στείλεις, εικόνα (φωτογραφία ή video) και ήχο από το κινητό ή τον υπολογιστή σας στη συσκευή, παρακολουθώντας τα αγαπημένα σου προγράμματα στην τηλεόρασή σου.

Στο Nokia Smart TV Stick 800 Full HD είναι προεγκατεστημένα Netflix και YouTube, ενώ η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξυπνο βοηθό Google Assistant, ώστε να τη χειρίζεσαι με φωνητικές εντολές.

Η τιμή του ξεκινά από 59€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v