Εναλλακτικός Άγιος Βαλεντίνος για τους αντιρρησίες

Ανατριχιάζεις μόνο στην ιδέα των ρομαντικών δείπνων και των κλισέ δώρων; Όλα όσα μπορείς να κάνεις του Αγίου Βαλεντίνου για να (μη) γιορτάσεις.

Εναλλακτικός Άγιος Βαλεντίνος για τους αντιρρησίες

Είτε είσαι single είτε σε σχέση, από εμάς έχεις το ελεύθερο να απεχθάνεσαι όσο θες τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πακέτο μαζί με τα σοκολατάκια της, τα αρκουδάκια της, και τα μενού για δύο που ξεκινούν με amuse bouche και καταλήγουν σε 75€ το άτομο. Και ερχόμαστε να σου πούμε ότι μπορείς να γιορτάσεις… μη γιορτάζοντας, να γιορτάσεις «ειρωνικά» που λένε και οι χίπστερ. Πώς; Να, έτσι.

Οι μεσοπολεμικές αγάπες πάνε στον παράδεισο
Στο Red’n’Noir, Δροσοπούλου 52, στην Κυψέλη στις 19.00

Ας είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν τα έχει πει καλύτερα για τα σκοτάδια και τη μαυρίλα του έρωτα από τη λογοτεχνία, και ένα βιβλιομπάρ σαν το Red’n’Noir είναι το τέλειο μέρος για να τα θυμηθούμε. Γι’ αυτό και σελίδα η dirty '30s & late '20s διοργανώνει εκεί πάρτι γνωριμίας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «η φάση ξεκινάει στις 19:00 με χαλαρή εκδηλωσούλα, όπου η Εύα Γανίδου και ο Τάσος Θεοφίλου περιγράφουν ορισμένα πικάντικα περιστατικά γύρω από μεγάλες αγάπες της εποχής που κατέληξαν σε πολύκροτα εγκλήματα καθώς και σε κάποιους παθιασμένους έρωτες που άνθισαν στο φθισιατρείο "Σωτηρία". Αμέσως μετά (αλλά και πριν είναι οκ) θα παίξει blind date with a book. Αν σας ψήνει να βγείτε ραντεβού στα τυφλά με ένα βιβλίο, θα έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια γκάμα βιβλίων από/για τον ελληνικό Μεσοπόλεμο, τα οποία θα είναι τυλιγμένα (σαν τα μέλη του καημένου Αθανασόπουλου) και για τα οποία εσείς θα γνωρίζετε μόνο μερικά στοιχεία που θα αναγράφονται στο εξώφυλλο. Κι έπειτα ξεκινάει το ντάνσιγκ υπό τους ήχους των Βέμπο, Αττίκ, Κατσαρού και ένα μικρό αφιέρωμα στην αντεργκράουντ σκηνή της Δραπετσώνας».

Για stand up comedy τι λες;

Τίποτα δεν ξορκίζει καλύτερα την αντι-βαλεντίνικη τσαντίλα από λίγο (ή και πολύ) καλό γέλιο, γι’ αυτό σου έχουμε όχι ένα, αλλά δύο διαφορετικά stand up comedy του Αγίου ανήμερα: Αφενός ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο Θέατρο Τζένη Καρέζη στις 21.15, με την παράσταση που έγραψε μαζί με τον πιτσιρίκο «Γιατί; Οι άλλοι είναι καλύτεροι;» (εισιτήρια εδώ) αφετέρου ο Θωμάς Ζάμπρας στις 21.30 στο Arch Club με το σπαρταριστό «Απόφοιτος Λυκείου» (εισιτήρια εδώ).

The Sexy Christians Trio στο Beatniks
Κωλέττη 14, Εξάρχεια, τηλ.: 21 5525 2880

Rock ‘n’ Roll και boogie, funk και ψυχεδέλεια, κολασμένο χιούμορ και εξαντλητικά σε διάρκεια live. Αν αναγνώρισες τους Sexy Christians από την περιγραφή μας μάλλον έχεις ήδη σημειώσει στην ατζέντα σου το live τους στο Beatniks ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν πάλι όχι, καλύτερη συγκυρία για να τους γνωρίσεις δεν υπάρχει, σου το εγγυόμαστε. Το live ξεκινά στις 21.30, και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Fuckup Nights Athens Vol 01 στην Τεχνόπολη
Στις 19.00

Ο τίτλος τα λέει όλα, αλλά ας επεκταθούμε: Τα Fuckup Nights είναι το παγκόσμιο κίνημα που μοιράζεται την επαγγελματική αποτυχία. Κάθε μήνα, σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, τρεις άνθρωποι σηκώνονται μπροστά σε μια αίθουσα γεμάτη αγνώστους και μοιράζονται τη δική τους fuckup ιστορία! Αν θέλεις να δεις πώς μπορείς να μάθεις από τα λάθη τους, να ακούσεις τις ιστορίες τους και να δικτυωθείς με μια ομάδα που αναγνωρίζει ότι οι επιχειρήσεις και οι επικεφαλής τους πρέπει να αποτύχουν για να επιτύχουν τελικά, τότε δεν έχεις παρά να πας ως την Τεχνόπολη για μια αριστουργηματική βραδιά με μπύρες, πίτσα, γέλιο και ψυχοθεραπεία. Δωρεάν κρατήσεις θέσεων εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v