Κάναμε σεξ και μετά εξαφανίστηκε – γιατί;

Βγήκατε, περάσατε καλά, κάνατε σεξ, όμως την επόμενη μέρα το γκόστινγκ πήγε σύννεφο. Τι μπορεί να φταίει;

Κάναμε σεξ και μετά εξαφανίστηκε – γιατί;

Το γκόστινγκ πολλοί εμίσησαν, το ίδιο και τον γκόστερ. Τι γίνεται όμως όταν αυτό ξεκινά την αμέσως επόμενη μέρα από μια βραδιά σεξ και πάθους;

Τι μπορεί να έκανες λάθος και εξαφανίστηκε πριν καν πάτε να φάτε μαζί μπραντς; Ή έστω πριν πιείτε έναν καφέ βρε αδερφέ;

Κατ’ αρχάς, δεν σημαίνει πως έκανες εσύ κάτι λάθος. Η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος, όμως είναι λογικό να αναρωτιέσαι «τι διάολο συνέβη»;

Ε λοιπόν αυτά είναι τα πιο πιθανά σενάρια.

Ήθελε απλά σεξ

Ωμό και σκληρό, αλλά συμβαίνει. Μπορεί να πέτυχες κάποιον/α που δεν τον νοιάζει ιδιαίτερα πώς νιώθεις και το μόνο που ήθελε ήταν να περάσει καλά και ύστερα να μαζέψει τα μπογαλάκια του/της και να φύγει μέχρι να βρει το επόμενο σαρκικό του/της ταίρι.

Δεν θέλει να δεσμευτεί

Τι δέσμευση μπορεί να έχει ένα σεξ; Στο μυαλό του άλλου μεγάλη- τρέχα γύρευε τώρα τι μπορεί να σκέφτηκε και να αποφάσισε να κατεβάσει ρολά στην επικοινωνία σας. Το ζήτημα είναι ένα: δεν είναι για σχέση και προτίμησε να εξαφανιστεί από το να εμπλακεί σε άβολη (για εκείνον) κουβέντα περί δέσμευσης.

Έχει σχέση

Σε αυτήν την περίπτωση μάλλον έπεσες σε δεσμευμένο/η, ο οποίος δεν είχε τα κότσια να το παραδεχτεί και λόγω τύψεων αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά. Ή μπορεί να έπεσες σε πρόσφατα χωρισμένο/η, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι διάολο θέλει. Η – ακόμα χειρότερα – μπορεί να βρέθηκες ανάμεσα σε συντροφικό καυγαδάκι και το σεξ να ήταν μια αφορμή για εκδικητικό κέρατο.

Δεν γούσταρε το σεξ ή τη φάση σας

Δύσκολη περίπτωση να είναι τέλειο το σεξ από την πρώτη φορά, αν όμως το σεξ ήταν κακό, τότε πολύ πιθανώς να αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά από το να σε φέρει σε άβολη θέση. Ή μπορεί να παρατήρησε κάποια συμπεριφορά σου που για εκείνον/η ήταν red flag.  Όχι πως αυτό δικαιολογεί το γκόστινγκ βέβαια. Δεν πειράζει εκείνος/η χάνει, να περάσει ο επόμενος/η παρακαλώ.

Ένιωθε ότι πιέζεται

Σε αυτό το σενάριο ίσως να είπες/έκανες κάτι που τον/την πίεσε. Μπορεί να έπεσες με τα μούτρα συναισθηματικά στη φάση σας και να παραξενεύτηκε, μπορεί να έκανες ζήλιες χωρίς να υπάρχει λόγος, μπορεί να του/της είπες ότι θες να είστε για πάντα μαζί ή να πάτε ένα ταξίδι. Όχι πως αυτά είναι κακό να λέγονται, απλά για κάποιους ανθρώπους είναι red flags.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v