Ο Λάνθιμος να μιλάει στον Μπρους Σπρίνγκστιν την ώρα που παραλαμβάνει τη Χρυσή Σφαίρα είναι το πιο γλυκό πράγμα που θα δεις σήμερα

Ο Γιώργος Λάνθιμος ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει τη Χρυσή Σφαίρα δε δίστασε να μιλήσει ευθέως στο μουσικό του ίνδαλμα.

Ο Λάνθιμος να μιλάει στον Μπρους Σπρίνγκστιν την ώρα που παραλαμβάνει τη Χρυσή Σφαίρα είναι το πιο γλυκό πράγμα που θα δεις σήμερα

Μπορεί ο Οπενχάιμερ του Νόλαν να κυριάρχησε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, όμως την παράσταση έκλεψε αναμφίβολα o Γιώργος Λάνθιμος.

Το Poor things έριξε την σουρεάλ σκόνη του στην πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και αδιαφιλονίκητο φαβορί, την Μπάρμπι, κερδίζοντας τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία καλύτερης κωμωδίας/μιούζικαλ.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Λάνθιμος έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ίνδαλμά του, Μπρους Σπρίνγκστιν, με τον οποίο, όπως είπε, έχει την ίδια ημέρα γενέθλια.

«Ήταν ο ήρωάς μου από τότε που ήμουν παιδί. Τέλος πάντων, σπαταλάω τον χρόνο μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι δούλεψαν στην ταινία, τη Searchlight Pictures, την παραγωγή και που έκανε την ταινία πραγματικότητα, όλους τους υπέροχους ηθοποιούς και τον Μπρους Σπρίνγκστιν, που με έκανε να μεγαλώσω έτσι όπως μεγάλωσα και την 'Εμα φυσικά γιατί κέρδισε, είναι η καλύτερη. Σας ευχαριστώ πολύ» είπε ο Γιώργος Λάνθιμος.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v