Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας στο Poor Things του Λάνθιμου

Ο Γιώργος Λάνθιμος κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα για το Poor Things, ενώ η Έμα Στόουν σήκωσε κι αυτή το βραβείο για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία.

Ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη. Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Κωμωδίας στο Poor Things του Λάνθιμου

Εμείς τα είχαμε πει για το Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου και χαιρόμαστε πολύ που οι φετινές Χρυσές Σφαίρες μας δικαίωσαν απόλυτα αφού ο Έλληνας σκηνοθέτης το σήκωσε το βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας για την ταινία του. Αντίστοιχα η Έμα Στόουν που έδωσε μια ερμηνεία ζωής ως Μπέλα Μπάξτερ κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου για Κωμωδία/Μιούζικαλ. 

O Γιώργος Λάνθιμος πέρα από το καστ και τους υπόλοιπους παραγωγούς της ταινίας, ευχαρίστησε και τον Μπρους Σπρίνγκστιν που βρισκόταν στην 81η Τελετή Απονομής των κινηματογραφικών βραβείων για την επιρροή του διάσημου καλλιτέχνη στη ζωή του Έλληνα σκηνοθέτη. Μάλιστα ο Γ. Λάνθιμος στον ευχαριστήριο λόγο του ανέφερε ότι όλο το βράδυ έψαχνε τρόπο να μιλήσει στον Σπρίνγκστιν.

Η Έμα Στόουν από την άλλη αφιέρωσε το βραβείο της στον Λάνθιμο λέγοντας πως: «Γιώργο... Τι να πω για σένα που δεν το έχω ήδη πει. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που σε γνώρισα...»

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v