Ξέχασες κάποιο δώρο; Και αυτά τα Χριστούγεννα, το efood σου δίνει τη λύση ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Άνθρωπος είσαι. Μπορεί να ξεχάστηκες, μπορεί να το αμέλησες ή μπορεί να «έσκασε» πρόσκληση τελευταία στιγμή. Μην ανησυχείς όμως! Το efood έχει φροντίσει…και για αυτό!

Ξέχασες κάποιο δώρο; Και αυτά τα Χριστούγεννα, το efood σου δίνει τη λύση ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Η προσμονή των Χριστουγέννων αυξάνεται όλο και περισσότερο. Όσο πλησιάζουν οι αγαπημένες μας γιορτές έχουμε χαρά μεγάλη και το μόνο που μας απασχολεί είναι να περάσουμε υπέροχα μαζί με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Και ενώ οι στιγμές είναι αυτές που μετρούν περισσότερο, όλοι περιμένουν και από ένα δωράκι. Μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, η χειρονομία είναι αυτή που μετράει για να δούμε οικογένεια και φίλους να χαμογελούν.

Όσο προγραμματισμό κι αν έχεις κάνει όμως, το πιο πιθανό είναι κάποιος να σου ξεφύγει και να βρεθείς τελευταία στιγμή με άδεια χέρια. Μην αγχώνεσαι και μην φοβάσαι, αφού το efood έχει προνοήσει για όλους εμάς τους «ξεχασιάρηδες». Ζαχαροπλαστεία, βιβλιοπωλεία, καταστήματα με είδη fitness, κρεοπωλεία, κάβες, ανθοπωλεία, ακόμα και delicatessen, όλα βρίσκονται μερικές κινήσεις μακριά σου και με τις καλύτερες προσφορές που ξεκινούν από -20%, για τις πιο αξέχαστες γιορτές.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το φίλτρο xmas 4 all από τις 11/12 μέχρι και τις 6/1 και να κάνεις τα ψώνια σου με άνεση κι ευκολία. Αν, πάλι, θες μια έξτρα βοήθεια για να αποφασίσεις, σου έχουμε μια υπέροχη λίστα με 5 τέλειες last minute ιδέες για δωράκια που θα χαρίσουν μπόλικα χαμόγελα στους αγαπημένους σου.

Σαν τα βιβλία δεν έχει

Μπορείς να σκεφτείς καλύτερο χριστουγεννιάτικο δωράκι από ένα βιβλίο; Όχι, δε  μπορεις, θα απαντήσουμε εμείς για σένα. Μπες στο Nakas Book House και θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από βιβλία αλλά και αμέτρητες άλλες επιλογές, όπως παιχνίδια, ομπρέλες, μαγνητάκια και πολλά άλλα.

Άσε μας να σου μιλήσουμε για Fitness

Καλύτερα να μην πούμε κουβέντα τώρα που το ξανασκεφτήκαμε. Καλύτερα να αφήσουμε τους ειδικούς των X-TREME Stores να τα πουν όλα. Μπες και διάλεξε ηλεκτρονικά μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε είδη fitness, αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα και στους αγαπημένους σου.

Moscato d’ Asti αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ

Αγαπημένο κρασί που μοιάζει ιδανική επιλογή για να συνοδέψει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και θα το βρεις σε xmas προσφορά στην κάβα Ποτογωνία. Μην το σκέφτεσαι πάτα το λινκ.

Κάνε δώρο μια γιορτινή συσκευασία με κρασιά

Μπες στο Half glass winehouse και βρες τις καλύτερες επιλογές που θα ενθουσιάσουν όλους τους wine lovers γύρω σου. Πιες κι ένα ποτηράκι στην υγειά μας και στου efood που έκανε τις απαραίτητες συστάσεις.

Θα πιούμε κι ένα Aperol Spritz παραπάνω

Και δύο μην σου πούμε αφού στην Cava Katsoni έχουν φροντίσει να έχουν έτοιμα καλάθια δώρου για να εξασφαλίσεις ότι δε θα ξεμείνετε από αλκοόλ.

Γιατί και φέτος τα Χριστούγεννα, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις γιορτές στο efood!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v