Τα καλύτερα stand up για να δεις τώρα στην Αθήνα

Αγαπημένοι κωμικοί με νέα κείμενα και μπόλικη διάθεση για αυτοσχεδιασμό καταλαμβάνουν χώρους και γεμίζουν γέλια τις γιορτινές μας μέρες.

Τα καλύτερα stand up για να δεις τώρα στην Αθήνα

Νιώθεις μια μιζέρια στις γιορτές; Μια μελαγχολία; Γενικά θες να σκάσει λίγο το χειλάκι σου μέρες που είναι;

Πώς είπες; Είσαι μια χαρά; Ε ώρα να νιώσεις ακόμα καλύτερα γιατί το γέλιο είναι τσάμπα και δίνει υγεία.

Μαζέψαμε τα καλύτερα stand up που παίζουν αυτή τη στιγμή στην πόλη για να κρατήσεις θέση και να απολαύσεις αγαπημένους κωμικούς σε σπαρταριστά κείμενα.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Gagarin

11 και 18 Δεκεμβρίου, εισιτήρια εδώ 

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας «προσγειώνεται» στο Gagarin, για δύο ακόμα Δευτέρες (11 και 18 Δεκεμβρίου). Θα παρουσιάσει επιλεγμένο υλικό από τις καλύτερες στιγμές της πορείας του, αλλά και θα αυτοσχεδιάσει πάνω σε σημαντικά ερωτήματα όπως το αν υπάρχουν εξωγήινοι και αν είναι ο ίδιος ένας από αυτούς.

Η Χρύσα Κατσαρίνη στο Christmas Theater

17 Δεκεμβρίου, εισιτήρια εδώ 

Η εκρηκτική stand up κωμικός ολοκληρώνει την επιτυχημένη πανευρωπαϊκή και πανελλαδική περιοδεία της με την παράσταση «Κουβέρτα» στην Αθήνα. Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές  και τους γιατρούς που την εγχείρησαν. Σχολιάζει τη NASA, που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα, έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα.

Ο Λάμπρος Φισφής στο Christmas Theater

25 Δεκεμβρίου, εισιτήρια εδώ 

Ο Λάμπρος Φισφής θα παρουσιάσει για πρώτη φορά κείμενα για: Γάμους σε παρεκκλήσια, περίεργα ονόματα παιδιών, στάδια καυγάδων σε μία σχέση, τις ιδιαιτερότητες του παλιατζή,  τα λάθη του γυμναστηρίου, την υποβάθμιση ζωής του κάμπινγκ, τις μπόμπες που πίναμε στα 90s, τις επιστημονικές έρευνες που δοξάζουν τον Έλληνα, τις περιπέτειες με τα παιδιά του, τα κουλά κάθε δίαιτας και το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40.

Mikeius, Jeremy, Maliatsis στο Λοσάντζελε Comedy Club

Κάθε Πέμπτη μέχρι 28 Δεκεμβρίου, εισιτήρια εδώ 

Η ομάδα πύραυλος, οι γερόλυκοι του Youtube έπειτα από λαϊκή απαίτηση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην σκηνή του Λοσάντζελε. Ξεκούραστοι, ανανεωμένοι και με φρέσκο υλικό, θα παραδώσουν ένα δυνατό stand up όπως μόνο εκείνοι (δεν) ξέρουν.

Η Κατερίνα Βρανά στο Arch

20 και 29 Δεκεμβρίου, εισιτήρια εδώ 

Για δύο βραδιές, στις 20 και 29 Δεκεμβρίου, η διάσημη κωμικός θα παρουσιάσει τα καλύτερα κομμάτια από τις τρεις sold out hit παραστάσεις της «Φέτα με τη βασίλισσα», «About sex» και «Staying Alive» (Σχεδόν Πέθανα), μαζί με ολοκαίνουργιο υλικό, φρεσκοφτιαγμένο στο Λονδίνο. Η παράσταση είναι στα αγγλικά.

Ο Θωμάς Ζάμπρας στο Arch

Κάθε Τετάρτη έως 31 Ιανουαρίου, εισιτήρια εδώ 

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει για 2η σεζόν, μετά από 30 Sold Out παραστάσεις με τον “Απόφοιτο Λυκείου”. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από την περηφάνια του που ανήκει σε μια από τις πιο παρεξηγημένες μειονότητες: Απόφοιτος Λυκείου. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Σύντομα κοντά σας. Ερχόμαστε στον χώρο σας. Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης στον Ορφέα

Κάθε Τρίτη και Τετάρτη, και ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, πληροφορίες εδώ 

Η τέταρτη κοινή stand up comedy παράσταση του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Μαθιουδάκη είναι γεγονός.  Οι δύο κωμικοί έρχονται με νέα κείμενα αλλά τις ίδιες εμμονές, αισθάνονται νέοι στην ψυχή αλλά είναι 40 στα χαρτιά. Τρομοκρατημένοι απέναντι στον θάνατο που αχνοφαίνεται, ξορκίζουν το φόβο τους παρέα και σε περιμένουν.

Άγγελος Σπηλιόπουλος και Ηλίας Φουντούλης στο Caja De Musica

Κάθε Τρίτη έως 9 Ιανουαρίου, εισιτήρια εδώ 

Όταν ο Άγγελος και ο Ηλίας γνωρίστηκαν, ήταν Τρίτη απόγευμα και ψιλόβρεχε. Ένωθηκαν με τα ανίερα δεσμά των λογοπαιγνίων το 2020 και έφτιαξαν την παράσταση Double Impact που παίχτηκε 141 φορές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φέτος, αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί σε ένα ακόμα double bill με τίτλο «Τόσο Όσο».

Ήρα Κατσούδα στον Μικρό Κεραμεικό

Κάθε Πέμπτη έως 25 Ιανουαρίου, εισιτήρια εδώ 

Η νέα stand up comedy παράσταση της Ήρας που αγαπήθηκε από κοινό, κριτικούς αλλά κυρίως από την ίδια, αφού μετράει ήδη μια sold out σεζόν, συνεχίζει ακάθεκτη για δεύτερη χρονιά. Σε αντίθεση με το σαλόνι στο πατρικό της, η Ήρα προσπαθεί να ξεφορτωθεί όλα τα περιττά από τη ζωή της και να την κρατήσει με τα απολύτως απαραίτητα, σε minimal επίπεδα. Όμως η διάσπαση προσοχής που έχει, μια ομηρία που λαμβάνει χώρα στον νιπτήρα της, τα κριτήρια με τα οποία επιλέγονται τα Ιερά Ζώα, οι τοξικές σχέσεις, οι θεωρίες συνομωσίας, ο Νομός Ηλείας και πολλά ακόμα, δεν την αφήνουν να τα καταφέρει.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v