5 πολύ καλοί λόγοι για να πάμε στο Athens Short Film Festival

Από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου δίνουμε ραντεβού στον Μικρόκοσμο για το Athens Short Film Festival γιατί εκεί θα είναι η κινηματογραφική φάση.

5 πολύ καλοί λόγοι για να πάμε στο Athens Short Film Festival

Το Athens Short Film Festival γίνεται τριήμερο και επιστρέφει για 6η χρονιά με ένα ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα προβολών. Από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, το Athens Short Film Festival 2023 φέρνει 35 μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών στον κινηματογράφο Μικρόκοσμος προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει αυθεντικές δημιουργίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου. Eμείς φυσικά δεν πρόκειται να λείπουμε από αυτή την κινηματογραφική γιορτούλα κι επειδή σε θέλουμε για παρέα μας θα σου παραθέσουμε πέντε καλούς λόγους για να σε δούμε και του λόγου σου στον Μικρόκοσμο.

Το πρόγραμμα είναι υπέροχο

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις μπόλικα διαμαντάκια στο πρόγραμμα του Αthens Short Film Festival που θα ικανοποιήσουν και τον πλέον γκρινιάρη κι ασυμπάθιστο σινεφίλ της παρέας σου.

30 Νοεμβρίου

Αγωνία, απορίες και ανεξήγητα γεγονότα μπλέκονται στις ιστορίες που γεννιούνται μέσα από τις περίεργες συναντήσεις που θα παρακολουθήσουμε στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας με τίτλο «Strange Encounters».

Μέσα από διαφορετικές ιστορίες γυναικών από όλο τον κόσμο ειπωμένες από θηλυκές φωνές, το This is our Story: Female Gaze πρόγραμμα βάζει στο μικροσκόπιο τη σύγχρονη πατριαρχική κοινωνία και εξετάζει την αντρική ματιά (male gaze) μέσα από το θηλυκό πρίσμα.

1 Δεκεμβρίου

Ένα δάσος, μια έρημος και οι απομακρυσμένες βουνοπλαγιές στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας στην Τουρκία αποτελούν το σκηνικό για τις διάφορες ανθρώπινες ιστορίες, συνήθειες και κουλτούρες που παρακολουθούμε το A Wild World πρόγραμμα της δεύτερης μέρας.

Πρώτοι έρωτες, αναμνήσεις συντρόφων που χάθηκαν στο χρόνο, καινούργιες σεξουαλικές εμπειρίες και νέες αγάπες προς άλλους ή τον ίδιο μας τον εαυτό παρουσιάζονται μέσα από 8 αστείες, δραματικές και ρομαντικές ταινίες του προγράμματος Say that you love me που κλείνει τη δεύτερη μέρα.

2 Δεκεμβρίου

Έξι ιστορίες σεξουαλικότητας, προκαταλήψεων, αποφάσεων, ευχών και λαθών, μας προσκαλούν να επαναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας και να βρούμε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας μας στο πρόγραμμα Exploring Identities της 3ης μέρας.

Μέσα από διαφορετικές, αστείες και συγκινητικές ιστορίες, το τελευταίο πρόγραμμα του Athens Short Film Festival 2023 «Parallel Realities» μας βγάζει από το γνώριμο και το οικείο και μας προκαλεί να σκεφτούμε έξω από το συνηθισμένο.

Το Athens Short Film Festival θα τιμήσουν πολλοί σκηνοθέτες

H Evi Gjoni του Sheets, ο Giorgio J.J.Bartolomucci  του Zabut, η Σελήνη Παπαγεωργίου του Forget Me Not η Σμαράγδα Νιτσοπούλου του I've Always Wanted To See A Martian, η Valia Phyllis Zwart του Life Left Behind ο Αντώνης Μάρος του Stratis κι ο Αλέξανδρος Ρέλλος του Summer Breeze θα είναι εκεί. Εσύ θα λείπεις;

Πέρσι ήταν sold out, επομένως κάτι καλό γίνεται εκεί πέρα

Κάνε τα κουμάντα σου και κλείσε έγκαιρα το εισιτήριο σου γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μείνεις με το λινκ στο χέρι. 

Ένα ποτό ρε παιδιά τι ζητήσαμε;

Μετά το τέλος των προβολών της πρώτης μέρας του 6ου Athens Short Film Festival στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμος πάμε στο Μπελ Ρεϋ για After Festival Drinks. Θα σε περιμένουμε κι εμείς με καβατζωμένα ξηροκάρπια.

Καμιά μπύρα θα πιούμε;

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου μετά το τέλος του φεστιβάλ μαζευομάστε στο taproom της Strange Brew για να γιορτάσουμε τη λήξη του ASFF23 και να δοκιμάσουμε ξεχωριστές μπίρες στο πρώτο «Beer 'n' Greet» πάρτυ του Athens Short Film Festival

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v