Πού θα πας για το κλάμπινγκ το σωστό το χειμωνάτικο

Θες να παρτάρεις μαζί με τα νιάτα; Αυτές οι διευθύνσεις σε Αθήνα και Πειραιά κάνουν χαμό σχεδόν κάθε μέρα με ανεβαστικά parties.

Πού θα πας για το κλάμπινγκ το σωστό το χειμωνάτικο

Θυμάσαι τις ένδοξες στιγμές του αθηναϊκού κλάμπινγκ; Θυμάμαι να λες. Θα ξανάρθουν; Δύσκολα. Όμως αυτό δε σημαίνει πώς δεν παίζουν και σήμερα χώροι στην Αθήνα (και τον Πειραιά) για να θυμηθείς πώς είναι να παρτάρεις με mainstream επιτυχίες μαζί με τη νεολαία.

Φρόντισε μόνο να έχεις κάνει κράτηση γιατί τα πράγματα ζορίζουν στη μπάρα και προσπάθησε να υπάρχουν στην παρέα οι σωστές αναλογίες ανδρών και γυναικών.

Lohan Athens Nightclub

Ιερά Οδός 3-32, Γκάζι, τηλ: 698 750 1825

Κέντρο, καράκεντρο, σ’εναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, το Lohan παραμένει μια ναυαρχίδα του κλάμπινγκ, με εντυπωσιακή διαμόρφωση στο εσωτερικό του, ανεβαστικές μουσικές με electro, mainstream και ελληνικό προσανατολισμό και shows από επαγγελματίες χορευτές και χορεύτριες. Παρασκευές και Σάββατα οι resident DJs αναλαμβάνουν τα decks, ενώ κάθε Κυριακή κάνει εμφανίσεις ο ράπερ Rack. Συχνά φέρνουν και διεθνείς, καταξιωμένους Djs. Είσοδος στα 15€ με ποτό, απλή φιάλη στα 120€ για πέντε άτομα.

Blast Athens Club

Ευμολπιδών 11, Γκάζι, τηλ: 698 827 2205

Ξεκίνησε με electro-house και RnB μουσικές, όμως σύντομα επεκτάθηκε σε όλα τα είδη του mainstream. Σε κεντρικό σημείο στον «χαμό» του Κεραμεικού, το Blast γεμίζει ασφυκτικά όλες τις μέρες της εβδομάδας που έχει πάρτι: δηλαδή Πέμπτες, Παρασκευές, Σάββατο και Κυριακές. Σταθερή αξία εδώ τα Red Room Parties από το 2019 που απευθύνονται στους λάτρεις του εμπορικού hip hop τις Πέμπτες, ενώ Παρασκευοσάββατα η φάση είναι λίγο απ’ όλα: trap, ποπ, ελληνικά και πάει λέγοντας. Είσοδος στα 15€ με ποτό,  απλή φιάλη στα 120€ για έξι άτομα.

Dybbuk

Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, τηλ: 694 790 7054

Από τις παλιές καραβάνες του κλάμπινγκ της Αθήνας, το υπόγειο Dybbuk υπηρετεί με συνέπεια το κοινό του εδώ και 13 χρόνια περίπου, προσφέροντας για τα αυτιά τους όμορφες ηλεκτρονικές μουσικές από εγχώριους κατά κύριο λόγο Djs. Σταθερό πόστο εδώ έχουν ο αγαπητός Cj Jeff, ο Rejo, η Ms. Lefki, ο Agent Greg και άλλοι εκλεκτοί που αγαπούν τους electro/tech/house ήχους. Φυσικά δε λείπουν και οι μετακλήσεις διεθνών παραγωγών της ηλεκτρονικής σκηνής. Η είσοδος αναλόγως το event στα 10-15€, με ποτό.

Istioploikos

Μικρολίμανο, τηλ: 21 0413 4084

Σερβίρει χρόνια τώρα καφεδάκι και ποτάκι με κύριο ατού την καταπληκτική θέα από το κατάστρωμά του, αλλά τα Παρασκευοσαββατοκύριακα από νωρίς το βράδυ μέχρι αργά, μεταμορφώνεται σε ένα ωραιότατο και προσεγμένο κλαμπ με πλήθος κόσμου να γεμίζει το καλυμμένο του αίθριο και να χορεύει σε ανεβαστικές μελωδίες. Παρασκευή και Σάββατο ο κόσμος χορεύει με mainstream επιτυχίες του σήμερα, ενώ τις Κυριακές ο Dj επιλέγει αυστηρά και μόνο ελληνικά. Η είσοδος είναι ελεύθερη, η φιάλη στα 95€ για πέντε άτομα.  

Mind The Gap

Παναγιώτου Αναγνωστοπούλου 9, Κολωνάκι, τηλ: 698 237 2804

Με μότο το “back to the roots” το κολωνακιώτικο κλαμπ υπόσχεται στους θαμώνες του επιστροφή στις ρίζες του κλασικού κλάμπινγκ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Λειτουργεί μεσοβδόμαδα, αλλά και Σαββατοκύριακα με θεματικές βραδιές όπως οι Dolcevita, Arlequin, Cityzen και Mind the Saturdays, που προσελκύουν πληθώρα κόσμου στο εντυπωσιακά φωτισμένο εσωτερικό του. Οι resident djs αναλαμβάνουν να ντύσουν τις βραδιές με mainstream χορευτικές και ελληνικές σύγχρονες μελωδίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη, η φιάλη στα 140€ για πέντε άτομα.

Clown Dogs

Σκουφά 1 &, Φιλικής Εταιρίας, τηλ: 697 471 7324

Ψάχνεις ένα κλαμπ που να είναι ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας; Το Clown Dogs θεωρεί ότι στο κλάμπινγκ δεν υπάρχουν ρεπό, και τιμά το επταήμερο με απανωτά parties που δεν θα αφήσουν κανέναν και καμία παραπονεμέν@. Στον υπόγειο και ατμοσφαιρικά φωτισμένο χώρο του θα χορέψεις με mainstream μουσικές επιλογές από Resident Djs, καθώς και hip hop/rnb ρυθμούς, ενίοτε, αναλόγως ημέρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη, η απλή φιάλη στα 100€ για πέντε άτομα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v