Ξενυχτώντας στο Περιστέρι

Βγήκαμε για κλαμπότσαρκα στο Περιστέρι και δεν το μετανιώσαμε λεπτό, αφού ζήσαμε μεγάλες χορευτικές στιγμές.

Ξενυχτώντας στο Περιστέρι

Όταν μιλάμε για κλαμπ και νυχτερινή διασκέδαση τότε το Περιστέρι, έχει και το όνομα αλλά και τη χάρη, να τα λέμε αυτά. Παρότι όλοι οι δρόμοι δεν οδηγούν πλέον στο Μπουρνάζι, όπως συνέβαινε πριν 10-15 χρόνια, όταν κι η περιοχή ζούσε νύχτες μεγάλης δόξας, το Περιστέρι ακόμη αντιστέκεται, προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές για να ξημεροβραδιαστείς «κλαμπάροντας». Αν λοιπόν θες να το ξενυχτήσεις κουνώντας το κορμάκι σου μέχρι τελικής πτώσης σου έχουμε τις κατάλληλες διευθύνσεις για να το ζήσεις αληθινά.

Merlin

Αισχύλου 25

Ο μυστηριώδης μάγος του Περιστερίου κρύβει νύχτες που υπόσχονται ατελείωτη διασκέδαση και γλουτιαίο κούνημα, μέχρι να ανατείλει ο ήλιος. Γνωστό και πολύ αγαπημένο Περιστεριώτικο αφτεράδικο το Merlin παθαίνει κοσμοσυρροή κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο που λειτουργεί προσελκύοντας άπειρο κόσμο που λικνίζεται στους ρυθμούς που δίνουν οι djs του μαγαζιού. Οι καψούρηδες κι οι καψούρισσες των δυτικών προαστίων το έχουν κάνει στέκι διόλου τυχαία, περνώντας μπόλικες αλκοολικές νύχτες στις μπάρες του.

Όλα Ελληνικά

Αγ. Παρασκευής 64, Μπουρνάζι, τηλ.: 694 626 9438

Ένα όνομα μια ιστορία στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης το Όλα Ελληνικά στο Μπουρνάζι τιμά ακόμη την έννοια του απενεχοποιημένου clubbing μέχρι ξημερώματος. Για αυτόν τον λόγο κάθε Σάββατο η κατάσταση στο Club του Μπουρναζίου θυμίζει σκηνικό Black Friday εκπτώσεων στην Αμερική.  Νοn stop ελληνικές επιτυχίες που ισορροπούν μεταξύ μερακλώματος, τσιφτετελιού αλλά και εγχώριου ρεγκετόν/ rnb άμα λάχει σε αναγκάζουν να εξαφάνισεις κάθε σφηνάκι που θα φτάσει στο stand σου.

Vox Ελληνάδικο Club

Χαριλάου Τρικούπη 1, Μπουρνάζι, τηλ.: 697 329 5409

Και μόνο από τη λέξη Ελληνάδικο στον τίτλο του μαγαζιού καταλαβαίνεις πως σε αυτό το κλαμπάκι θα ξημεροβραδιαστείς ακούγοντας μια σειρά από ελληνικά καψουροτράγουδα κι όχι μόνο. Το Vox δουλεύει από Πέμπτη μέχρι και Σάββατο αλλά και όλες τις αργίες, προσφέροντας σου την ξενυχτάδικη διασκέδαση που αγαπάς. Αν είσαι φρεσκοχωρισμένος/η είναι βέβαιο πως θα βρεις ένα αποκούμπι στις μουσικές επιλογές των djs του VOX που ξέρουν να ξεσηκώνουν τα πλήθη με τις αλλαγές τους. Το αλκοόλ ρέει άφθονο και τα σφηνάκια πηγαινοέρχονται από τραπέζι σε τραπέζι, βάζοντας κάτω και το ποδοσφαιρικό τάκα- τάκα της Μπαρτσελόνα.

Kolasi Nightclub

Λασσάνη 6, τηλ. κρατήσεων: 698 108 9599, 697 794 1388, 695 500 1910

Το απόλυτο #nightclubexperience το ζεις στην Kolasi του Περιστερίου, όλοι το ξέρουν αυτό για αυτό και προνοούν να κλείσουν έγκαιρα το τραπεζάκι ή το πάσο τους, γιατί διαφορετικά θα τους φάει το κρύο και το αγιάζι, περιμένοντας έξω από το Nightclub. Πρόκειται όπως καταλαβαίνεις για έναν από τους ναούς της νυχτερινής διασκέδασης στα πέριξ του Περιστερίου ενώ πολύ συχνά διοργανώνοντας μνημειώδεις λάιβ βραδιές με πολύ γνωστούς Έλληνες τραγουδιστές (Σάκης Αρσενίου, Πάνος Καλλίδης κ.α.) Φήμες λένε πως κανείς δεν έχει βγει από εκεί πριν ξεπροβάλλουν οι πρώτες ακτίνες του ηλίου.

Υolo Club

Λασσάνη 5, Μπουρνάζι, τηλ.: 697 458 4554

Μια φορά μονάχα ζεις για αυτό αν θες να το πας σερί μέχρι το επόμενο πρωί τότε το Yolo στο Mπουρνάζι είναι το απόλυτο place to be. Τιμά την έννοια του αφτεράδικου που θα ξεσηκώσει τους θαμώνες οδηγώντας τους σε ποτοποσία που θα θυμούνται καιρό, ενώ όλοι προσπαθούν να σπάσουν το προσωπικό τους ρεκόρ κατανάλωσης σφηνακίων. Οι επιλογές των djs έχουν μια ξεκάθαρη και δεδηλωμένη αδυναμία στο ελληνικό ρεπερτόριο όπως καταλαβαίνεις κι είναι σίγουρο πως δεν φεύγει από το Yolo κορμάκι αλίκνιστο.

Jojo

Αγίας Παρασκευής 72, τηλ.: 210.57.18.807

Αν αναζητάς αγνή κι απενοχοποιημένη νυχτερινή διασκέδαση τότε το Jojo, θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Περιστεριώτικο στέκι που μαζεύει μπόλικο κόσμο που γουστάρει τις ιαχές «κούνα το» και «σπάστο» εν μέσω των τραγουδιών που παίζουν στα ηχεία του. Κάθε Δευτέρα φιλοξενεί Σώτη Βολάνη σε λάιβ πρόγραμμα, επομένως καταλαβαίνεις ότι πριν ξημερώσει δεν πρόκειται να χαιρετηθείς με την παρέα σου για να πάρει ο καθένας σας τον δρόμο της επιστροφής. Εγγυημένη λύση για ξενύχτηδες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v