Ωραία ταινιάκια για να δεις τώρα στο Netflix

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ, ο Μπιλ Μπέρ σε μεγάλα νεύρα (και κέφια) και μερικές ακόμα ταινίες που αξίζουν τον χρόνο σου στην πλατφόρμα.

Ωραία ταινιάκια για να δεις τώρα στο Netflix

Μας έκανε την καρδιά περιβόλι με τον περιορισμό των "οθονών", αλλά τι να κάνουμε. Το Netflix είναι Netflix και δεν παύει να αποτελεί μια ψηφιακή αγκαλιά για να κουρνιάσουμε στο τέλος της ημέρας και να δούμε ενδιαφέροντα ταινιάκια.

Δες παρακάτω μερικές επιλογές που παίζουν τώρα και αξίζουν τον χρόνο σου.

The Killer (2023)

Μετά από μία παραλίγο επιτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του, ένας εκτελεστής πολέμα τα αφεντικά του και τον εαυτό του, σε ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό. Ο Ντέιβιντ Φίντσερ σκηνοθετεί τον Μάικλ Φασμπέντερ σε ένα χαμηλών τόνων και άκρως ατμοσφαιρικό θρίλερ εκδίκησης, το οποίο πέρα από εξαιρετική σκηνοθεσία έχει και ένα φοβερό σάουντρακ με τραγούδια των Smiths.

Οι Γέροι (2023)

Ένας γκρινιάρης μεσήλικας μπαμπάς και οι δύο κολλητοί του δυσκολεύονται να συντονιστούν με έναν κόσμο που αλλάζει, γεμάτο νεαρούς CEO και ισχυρές διευθύντριες σχολείων. Το κάφρικο χιούμορ του Μπιλ Μπερ βρίσκει (σχεδόν) πάντα διάνα βάλλοντας κατά του politically correctness και αυτή η ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο του ίδιου είναι σε αρκετές στιγμές της απολαυστική. Πρωταγωνιστεί ο ίδιος, μαζί με τους Μπόμπι Καναβάλε και Μποκίμ Γούντμπαϊν.

Ερπετά (2023)

Ένας σκληρόπετσος ντετέκτιβ αποκαλύπτει έναν χαοτικό ιστό εξαπάτησης καθώς ερευνά την αλήθεια πίσω από την άγρια δολοφονία μιας νεαρής μεσίτριας. Οι Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Αλίσια Σίλβερστοουν πρωταγωνιστούν σε μια ταινία του βιντεοκλιπά Γκραντ Σίνγκερ, ο οποίος στο ντεμπούτο του χωρίς να δίνει κάτι διαφορετικό στο είδος του θρίλερ, παραδίδει ένα καλοστημένο φιλμ νουάρ, με αρκετές ανατροπές και καλές ερμηνείες από την πρωταγωνιστική τριάδα.

Fair Play (2023)

Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα όταν η γυναίκα παίρνει προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή. Σε σενάριο-σκηνοθεσία της Κλόι Ντομόντ, το «ρομαντικό» αυτό θρίλερ με τη Φίμπι Ντίνεβορ ("Μπριτζερτον") και τον Άλντεν Έρενραϊχ ("Οπενχάϊμερ"), μόνο… ρομαντζάδα δεν αποπνέει, καθώς δείχνει όλη την κατάρρευση μιας σχέσης στη μετα-MeToo εποχή. Οι ερμηνείες είναι στιβαρές, το ίδιο και η ατμόσφαιρα η οποία κλιμακώνεται ιδανικά μέχρι το φινάλε.

Gemini Man (2019)

Ένας ελεύθερος σκοπευτής που έχει αποσυρθεί πρόσφατα έρχεται αντιμέτωπος με τη νεότερη και πιο δυνατή κλωνοποιημένη έκδοσή του την οποία έχει βάλει η κυβέρνηση να τον σκοτώσει. Ο Γουίλ Σμιθ και ο  Κλάιβ Όουεν πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ δράσης και επιστημονικής φαντασίας του οσκαρικού Ανγκ Λι, ο οποίος αν και εμφανώς εκτός φόρμας καταφέρνει να παραδώσει κάτι αξιόλογο, στηριζόμενος σε ένα έξυπνο σενάριο.

Alien: Covenant (2017)

Το πλήρωμα του διαστημοπλοίου Κόβεναντ προσγειώνεται σε έναν εξωγήινο κόσμο και βλέπει ότι ένας μυστηριώδης ξένος ίσως είναι η μόνη του ελπίδα για να γλιτώσει. Ο σκηνοθέτης Ρίντλεϊ Σκοτ επιστρέφει για τρίτη φορά στο σύμπαν του εξωγήινου δημιουργήματός του, προσθέτοντας νέα αποκαλυπτικά στοιχεία στο συναρπαστικό μύθο του.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v