Το In2life Club ήρθε για να σου χαρίσει εκπτώσεις σε υπηρεσιες διασκέδασης!

Ανοίξαμε και σε περιμένουμε στο In2life Club κι έχουμε πολλές εκπλήξεις και προσφορές! Δες τις επιχειρήσεις όπου δικαιούσαι εκπτώσεις και γίνε μέλος για τις απολαύσεις. 

Το In2life Club ήρθε για να σου χαρίσει εκπτώσεις σε υπηρεσιες διασκέδασης!

Λίγο πριν κλείσει τη δεύτερη δεκαετία της ζωής του το In2life αποφάσισε να αποκτήσει μέλη- και τι μέλη! Για όλους εσάς που το διαβάζετε και το στηρίζετε φτιάξαμε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το οποίο θα μεγαλώνει συνέχεια. Στις επιχειρήσεις αυτές τα μέλη του In2life Club θα έχουν προνομιακή μεταχείριση. 

Δεν πολυκατάλαβα τι είναι τέλος πάντων αυτό το In2life Club

Το In2life Club φιλοδοξεί να γίνει μια πολύ ενεργή κοινότητα χρηστών που ακολουθούν και διαβάζουν το In2life.gr. Στην ουσία πρόκειται για ένα mini-site (www.in2life.gr/club), το οποίο θα περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο και πολλά δωράκια για όποιον επιλέξει να γίνει μέλος της κοινότητας. Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

Με μια απλή –και τελείως δωρεάν- καταχώρηση του mail του θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να γίνει μέλος και να αποκτήσει πρόσβαση σε σχετική αρθρογραφία που έχει ως στόχο να αναδείξει το affordable good living που λένε κι οι Αμερικάνοι.

Τι είναι αυτό το καινούριο το affordable good living;

Αυτή η περιβόητη και χιλιοτραγουδισμένη «καλή ζωή» την οποία για να την χαρείς δεν χρειάζεται να την χρυσοπληρώσεις, είναι επεξηγηματικά μεταφρασμένος ο όρος affordable good living. Ουσιαστικά μιλάμε για την δυνατότητα να ταξιδεύεις σε όμορφους προορισμούς, να μένεις σε value for money ξενοδοχεία, να πίνεις τις καφεδάρες σου ή να κοκτεϊλάρεις στα ομορφότερα all day bars, αλλά και να γευματίζεις σε λαχταριστά φαγητάδικα, χωρίς να ξεπαραδιαστείς.

Πέρα από την αρθρογραφία και τα αφιερωματικά βιντεάκια που θα μπορείς να βρεις στο In2life Club ετοιμάζουμε για τα μέλη μας μια σειρά από σημαντικά προνόμια. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με μια σειρά από επιχειρήσεις (καταλύματα, όπως και καφέ, εστιατόρια, ταβερνάκια, ζαχαροπλαστεία αλλά και μπαρ – θα βρεις τη σχετική λίστα
στο www.in2life.gr/club - προκειμένου τα μέλη του In2ife Club να απολαμβάνουν εκπτώσεις αλλά και προσφορές αποκλειστικά για εκείνους.

Στο In2life Club θα υπάρχει μια μοναδική ταυτότητα για κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση στην οποία πέρα από φωτογραφικό υλικό και λίγα λόγια για αυτό, θα περιγράφεται και η έκπτωση/ προσφορά που παρέχεται στα μέλη του In2life Club και ποιες μέρες μπορούν να την εξαργυρώσουν.

Παράλληλα, όλα τα μέλη θα μπορούν να συμμετέχουν σε αποκλειστικές κληρώσεις για να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες αλλά και κινηματογραφικές προβολές. Επειδή τα δώρα δεν σταματούν ποτέ, παράλληλα θα μπορούν να διεκδικήσουν βιβλία, ταξίδια αλλά και γεύματα ή ποτά για εκείνους και το ταίρι τους.

Όλες οι επιλογές των συνεργατών μας έχουν γίνει κατόπιν ενδελεχούς μελέτης και σειράς γευστικών δοκιμών, προκειμένου να διαπιστώσουμε ιδίοις όμασι αλλά και στόμασι πως όλοι τους θα μας χαρίσουν affordable good living στιγμές που θα θυμόμαστε καιρό.

Πώς γίνομαι μέλος του in2life Club;

Όπως προγράψαμε δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να καταχωρήσεις τα στοιχεία σου, στο νέο mini-site του Ιn2life Club το οποίο βρίσκεται ήδη στον αέρα. Χρειαζόμαστε μόνο ένα έγκυρο mail από την αφεντιά σου. Έπειτα θα λάβεις ένα μοναδικό QR code μέλους με αναλυτικές πληροφορίες ως προς τη χρήση του. Το In2life Club θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες προσθήκες συνεργαζόμενων καταλυμάτων, καφέ, εστιατορίων, ταβερνακίων, ζαχαροπλαστείων αλλά και μπαρ με σκοπό να μην αφήσουμε κανένα μα κανένα μέλος του ανικανοποίητο. Αυτή είναι μόνο η αρχή και σου υποσχόμαστε ότι θα σε ενθουσιάσουν όλα αυτά που έχουμε στα σκαριά, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Αξίζει να το κάνω;

Αν μας ρωτάς θα σου πούμε –όσο πιο αντικειμενικά μπορούμε- ένα βροντερό ναι γιατί θα μπορέσεις να απολαύσεις μια σειρά από προνόμια, δίχως να πληρώσεις κάποιο αντίτιμο, πράγμα που τους όχι ιδιαίτερα ανθηρούς οικονομικούς καιρούς που ζούμε δεν το λες σε καμία περίπτωση αμελητέο. Συν τοις άλλοις θα μας γνωρίσεις και θα γνωριστούμε καλύτερα, αφού όντας ενεργός μέλος του Ιn2life Club θα μπορέσουμε να μοιραστούμε εκπλήξεις κι υπέροχες στιγμές εν μέσω ταξιδιών, φαγητού και ποτού. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

Κάνε κλικ εδώ για να ξεκινήσεις.  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v