Τα πιο value for money ρολόγια για να ελέγχεις τα πάντα

Θες ένα ρολόι για να τσεκάρεις από δείκτες υγείας μέχρι πόσο αποδοτικές είναι οι προπονήσεις σου; Αυτές οι επιλογές θα σε καλύψουν.

Τα πιο value for money ρολόγια για να ελέγχεις τα πάντα

Τα έξυπνα ρολόγια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή (και στο χέρι) μας και οι δυνατότητές τους έχουν φτάσει σε σημείο να τα καθιστούν έναν ικανοποιητικό σύμβουλο υγείας, αλλά και βοηθό στην καθημερινότητα.

Από καταγραφή παλμών και βημάτων, μέχρι υποστήριξη προπονήσεων και ανέπαφων πληρωμών, κάνουν… τα πάντα όλα και συμφέρουν.

Δες παρακάτω μερικές value for money επιλογές για τον καρπό σου και μόνο.

Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm

195€

Διαθέτει ιδιαίτερα κομψό design και φινίρισμα προσεγμένο έως την τελευταία λεπτομέρεια και είναι κατάλληλο για ακριβείς μετρήσεις των καρδιακών παλμών, των βημάτων, της κατανάλωσης θερμίδων και άλλων παραμέτρων κατά της διάρκεια της προπόνησης. Προσφέρει ακριβή υπολογισμό δεδομένων υγείας, όπως το οξυγόνο του αίματος, ενώ με πλήρη φόρτιση, διαρκεί έως και 14 ημέρες. Είναι αδιάβροχο και αξιολογεί τη φυσική κατάσταση με βάση το ιστορικό τρεξίματος ενώ παρέχει ένα πλάνο τρεξίματος, για κάθε επίπεδο. Υποστηρίζει περισσότερα από 100 αθλήματα όπως τρέξιμο, ποδηλασία, πεζοπορία, κολύμβηση, σχοινάκι και σκι, παρακολουθεί την ποιότητα ύπνου, καταγράφει τον εμμηνορροϊκό κύκλο και υποστηρίζει απάντηση κλήσεων μέσω Bluetooth.

Amazfit GTS 4 Aluminium

159€

Το Amazfit GTS 4 διαθέτει 150+ λειτουργίες προπόνησης, αδιάβροχο σχεδιασμό, μεγάλη οθόνη AMOLED με ελαφρύ σχεδιασμό, εύκολη 24/7 διαχείριση υγείας, τηλεφωνικές κλήσεις Bluetooth και αποθήκευση μουσικής. Αναγνωρίζει αυτόματα δεκάδες κινήσεις προπόνησης δύναμης, πολλές από τις οποίες έχουν ρυθμιζόμενες παραλλαγές στην εφαρμογή Zepp, μετράει τις επαναλήψεις και παρακολουθεί το χρόνο ανάπαυσής σας μεταξύ των σετ. Ο αισθητήρας του, σε συνδυασμό με τον αναβαθμισμένο αλγόριθμο παρακολούθησης καρδιακών παλμών του ρολογιού, μειώνει σημαντικά τις πιθανές παρεμβολές σήματος που προκαλούνται από την κίνηση του βραχίονα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Υποστηρίζει επίσης το λογισμικό Alexa της Amazon , ενώ με πλήρη φόρτιση η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 3 εβδομάδες.

Apple Watch SE 2022

284€

Σχεδιασμένο για αυτούς που θέλουν ένα πιο οικονομικό και προσιτό ρολόι από την σειρά της Apple, το SE είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα και διαθέτει δεκάδες προσαρμοσμένες προπονήσεις. Προφέρει μετρήσεις φυσικής κατάστασης, όπως ζώνες καρδιακού ρυθμού, μήκος βηματισμού, χρόνο επαφή με το έδαφος και κατακόρυφη ταλάντωση, ενώ μπορεί να ανιχνεύσει αν κάποιος έχει εμπλακεί σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα και να ειδοποιήσει για βοήθεια. Παρακολουθεί τον ύπνο και όλα τα στάδιά του και προτείνει ρουτίνες για να βελτιωθεί, διαθέτει NFC για πληρωμές ανέπαφα, κάνει κλήσεις μέσω του iPhone και εμφανίζει ειδοποιήσεις από εφαρμογές μηνυμάτων. Η μπαταρία κρατάει περίπου μία μέρα.

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium

275€

Με κομψό κυκλικό σχεδιασμό και σώμα από τιτάνιο, το Galaxy Watch 5 Pro διαθέτει τρεις αισθητήρες φυσικής κατάστασης: τον Αισθητήρα ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης (ΒΙΑ), το ΗΚΓ (ECG) και τον οπτικό αισθητήρα καρδιακών παλμών. Καταγράφει την αρτηριακή πίεση, ανιχνεύει τη σωματική δραστηριότητα και παρακολουθεί τις ρουτίνες προπόνησης, υποστηρίζοντας πάνω από 90 είδη άσκησης. Διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου που παρακολουθεί τα στάδια του ύπνου, ενώ το αυτόνομο λειτουργικό σύστημα Wear καθιστά εύκολη την εγκατάσταση εφαρμογών όπως οι χάρτες Google ή η μουσική Youtube. Υποστηρίζει φωνητικές κλήσεις και απάντηση σε μηνύματα, ανέπαφες πληρωμές, ενώ η μπαταρία του διαρκεί 3 μέρες με πλήρη φόρτιση.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v