Βάσια Τριφύλλη: «Τσαντίζομαι να μιλάνε άσχημα για τον Κιμούλη και τον Φιλιππίδη»

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο Mega όπου και μίλησε για την καριέρα της, το «Ραντεβού στα Τυφλά» και τον Πέτρο Φιλιππίδη μεταξύ άλλων.

Βάσια Τριφύλλη: «Τσαντίζομαι να μιλάνε άσχημα για τον Κιμούλη και τον Φιλιππίδη»

H Βάσια Τριφύλλη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην τηλεοπτική εκπομπή «MEGA Καλημέρα» όπου και μίλησε για πολλά και διάφορα. Αναφερόμενη στην παρουσίαση του «Ραντεβού στα Τυφλά» η γνωστή ηθοποιός είπε πως: «στην αρχή κατηγορούσα την τηλεόραση, τώρα την αγαπώ. Μου λείπει η δουλειά μου. Θα ήθελα να μου πουν ‘ρε, Τριφύλλη, γιατί είσαι σπίτι σου;’ Ήταν άδικη η τόσο απότομη διακοπή για ‘το Ραντεβού στα τυφλά’, κανένας δεν μου είπε κάτι».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή λέγοντας ότι: «έχω παιδέψει πολύ κόσμο. Θεωρώ κακόμοιρους τους άντρες που πέρασαν από την ζωή μου. Από τον Κώστα Χατζηχρήστο θυμάμαι την απέραντη καρδιά του».

Σε ερώτηση για το αν την έχουν απατήσει η Β. Τριφύλλη είπε πως «Όλοι ήξεραν ότι ο Χατζηχρήστος απατά τις γυναίκες του. Μαζί μου ήταν “λαμπάδα”. Με έχουν απατήσει πολλοί άντρες και τους “πλάκωσα”. Έχω απατήσει μία φορά από εκδίκηση», ενώ για τις φιλικές της σχέσεις τόνισε ότι: «δεν μπορείς να στηριχτείς στον Σταμάτη Φασουλή ακόμα κι αν είναι φίλος σου».

Τέλος δήλωσε ότι: «τσαντίζομαι να μιλάνε άσχημα για τον Κιμούλη και για τον Φιλιππίδη», μετά από ερώτημα δημοσιογράφου της εκπομπής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v