Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία που θα θυμίζει Daniel

Ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με… αναμνήσεις Daniel προβλέπει για την επόμενη εβδομάδα ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία που θα θυμίζει Daniel

 

Για επιδείνωση του καιρού προειδοποίησε σήμερα ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Σύμφωνα τον μετεωρολόγο του OPEN, αν και ο καιρός την εβδομάδα που διανύουμε θα θυμίζει καλοκαίρι, από το απόγευμα της Κυριακής, μία ψυχρή αέρια μάζα από την κεντρική Ευρώπη φτάνει στην Ελλάδα, και αναμένεται να προκαλέσει έντονες βροχές.

Ο ίδιος τόνισε ότι «μετά πάμε πλέον, σε μια κυκλοφορία ανάλογη της κακοκαιρίας Daniel που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες. Δεν θα είναι στην ίδια ένταση, όμως η κυκλοφορία θα θυμίζει τον σχηματισμό του ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού του Daniel, που σημαίνει ότι θα σχηματιστεί πάλι μέσα στο Ιόνιο, θα αρχίσει να στροβιλίζεται για αρκετές ημέρες και η τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα είναι με κατά διαστήματα άσχημο καιρό, κακοκαιρία και πολλές βροχές. Και δυστυχώς οι βροχές αυτές θα απασχολήσουν και τις περιοχές της Θεσσαλίας».

«Σε αντίθεση πάντως με τον Daniel, δεν θα καθίσει για πολλές μέρες στο Ιόνιο, καθώς θα βρει διέξοδο προς τα ανατολικά τμήματα», πρόσθεσε.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v