Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη

Απάντηση για την υποτιθέμενη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, την ώρα που στο Twitter έχει στηθεί γλέντι τρικούβερτο.

Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα για τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη

Χαμός έχει γίνει από χτες με την υποτιθέμενη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη, που δήλωσε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι αυτός και όλη του η οικογένεια ψήφιζαν Νέα Δημοκρατία. Ο υποψήφιος αρχηγός του Σύριζα, βέβαια, ξεκαθάρισε ότι την συγκεκριμένη κυρία δεν την έχει δει ποτέ του, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά ότι εντάξει βρε παιδιά, μπορεί να ήταν και μακρινή συγγενής του, όχι ακριβώς γιαγιά.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε σήμερα στο ξεκίνημα της εκπομπής του: «Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχτεί. Τα έχω πληρώσει τα λάθη μου και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει. Όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, λάθος συμβούλους έχει, δεν το πάει καλά το πράγμα όμως; Θα τα πούμε όλα στην πορεία».

Συνέχισε, μάλιστα, λέγοντας «αν νομίζει ότι ξεδοντιάζει τους δημοσιογράφους, όπως είχε πει σε παλαιότερη δήλωση του, και αν νομίζει πως ξεκίνησε από την δική μας εκπομπή και από μένα, του απαντώ ότι εγώ έχω όλα τα δόντια μου».

Όπως εξήγησε, δεν έχει ο ίδιος την ευθύνη για τους τίτλους της εκπομπής. «Καταχέριασα και έβρισα τους συνεργάτες μου που έγραψαν τη λέξη γιαγιά και είπα ότι έπρεπε να γράψουν συγγενής ή μακρινός συγγενής» δήλωσε, και συνέχισε απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη: «Εγώ σας πιστεύω ότι δεν την έχετε δει ποτέ. Γιατί να υιοθετήσουμε αυτά που λέει η κυρία ότι ψηφίσατε Νέα Δημοκρατία; Ποιος να το ξέρει; Ήταν μαζί στο παραβάν με σας; Και να ψηφίζατε ΝΔ, που είναι το κακό;», Γιατί θεωρείτε ότι κάποιος το έκανε για να σας πλήξει; Ψάξτε σε άλλες εκπομπές ελληνικές, ψάξτε άλλους δημοσιογράφους, φίλους σας, που έστηναν τηλεφωνικές συνεντεύξεις για να κάνουν τηλεθέαση. Η κυρία έχει μια προφανώς μακρινή συγγένεια με εσάς, την οποία την λέει. Ο εγγονός της πρέπει να είναι τρίτος ξάδελφος σας και σας πιστεύω ότι δεν την γνωρίζετε».

Ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας «Αντί να μας στείλετε μια ανθοδέσμη και ένα κουτί γλυκά που σας γνωρίζουμε το γενεαλογικά σας δέντρο…. Το λέω γιατί έχετε και χιούμορ και να πείτε ότι αναγνωρίζω την εκπομπή που μου γνωρίζει τους μακρινούς συγγενείς μου, αντί για αυτό βγαίνετε και λέτε ότι τα έχουμε βάλει εμείς μαζί σας και θέλουμε να σας κάνουμε κακό; Πώς; Να χαίρομαι που εκλεγήκατε και από την άλλη να θέλω να σας κάνω κακό; Αντιμετωπίστε το με χιούμορ και μην ψάχνετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν και κλείστε τα αυτιά σας σειρήνες που μπορεί να κάνουν κακό και σε εσάς».

Χαμός στο Twitter με το γενεαλογικό δέντρο του Κασσελάκη

Όπως εύκολα μπορείς να μαντέψεις, πάρτι κανονικά έχει στήσει το Twitter μετά τα χτεσινά, με κάποιους χρήστες μάλιστα να βρίσκουν και άλλους… μακρινούς συγγενείς του Στέφανου Κασσελάκη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v