Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων μας καλεί σε μια μουσική βραδιά συμπαράστασης με πανσέληνο

Ο ΣΕΑ ανακοίνωσε μια μουσική βραδιά κινητοποίησης και συμπαράστασης στον αγώνα του στην  πανσέληνο της 31ης Αυγούστου.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων μας καλεί σε μια μουσική βραδιά συμπαράστασης με πανσέληνο

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων παραμένει δραστήριος διοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων διαμαρτυρίας μετά την Υπουργική Απόφαση της 11/8/2023 για την "έξωση" του ΣΕΑ από την ιστορική του έδρα. Ο ΣΕΑ μας καλεί λοιπόν το βράδυ της πανσελήνου της 31ης Αυγούστου σε μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά συμπαράστασης. Ακολουθεί η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΣΕΑ στο Facebook:

«Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων - Association of Greek Archaeologists εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τις χιλιάδες υπογραφές και τα εκατοντάδες ψηφίσματα και κείμενα συμπαράστασης που λαμβάνουμε αυτές τις μέρες. Χιλιάδες πολίτες, σωματεία, άνθρωποι των τεχνών, των γραμμάτων και της επιστήμης, κάτοικοι του Θησείου, ζητούν με επιστολές τους την ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης της 11/8/2023 για την "έξωση" του ΣΕΑ από την ιστορική του έδρα.

Προσκαλούμε τα μέλη του Συλλόγου, όλους τους πολίτες, τα σωματεία, τους φορείς και τις συλλογικότητες την Πέμπτη 31 Αυγούστου, το βράδυ της πανσελήνου, σε κινητοποίηση συμπαράστασης στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136, Θησείο, από τις 8 μμ ως τις 11 μμ

Κοντά μας θα είναι αγαπημένοι καλλιτέχνες, που ενώνουν τη φωνή τους μαζί μας, για το δίκαιο αίτημα του Συλλόγου να παραμείνει στο κτίριο όπου στεγάζει τις δράσεις του επί 41 χρόνια.

(Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα)».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v