54χρονος στο Ηράκλειο έβαλε γράσο σε παιδική χαρά γιατί τον ενοχλούσαν τα παιδιά

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στην πόλη της Κρήτης με πρωταγωνιστή έναν 54χρονο που γέμισε με γράσο παιδική χαρά γιατί τον ενοχλούσαν τα παιδιά.

54χρονος στο Ηράκλειο έβαλε γράσο σε παιδική χαρά γιατί τον ενοχλούσαν τα παιδιά

Απίστευτο κι όμως ελληνικό αυτό που συνέβη σε παιδική χαρά του Ηρακλείου Κρήτης τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Αυγούστου στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Μυρτιάς απέναντι από το 37ο Δημοτικό Σχολείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive.gr οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 54χρονου φερόμενου ως δράστη για τον βανδαλισμό στην καινούργια παιδική χαρά στις Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο, ενώ εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για φθορές και αναμένεται να ακολουθήσει την διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου ενημερώθηκε από την Αστυνομία, ότι Έλληνας κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.

Ο συλληφθείς τοποθέτησε γράσο στα παιχνίδια της παιδικής χαράς, προκειμένου να αποτρέψει τα εκατοντάδες παιδιά που επισκέπτονται καθημερινά το πάρκο να εισέλθουν, όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση από τον δήμο Ηρακλείου.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v