Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιτζάδικο

Το στριπτιτζάδικο είναι αναπόσπαστο κομμάτι των μπάτσελορ πάρτι. Όσα πρέπει να γνωρίζεις για να περάσεις καλά.

Οδηγός επιβίωσης σε στριπτιτζάδικο

Συμμετέχεις σε μπάτσελορ πάρτι; Κατά 99,9% η βραδιά θα καταλήξει σε κάποιο μέρος με γυναίκες να χορεύουν ημίγυμνες.

Καλώς όρισες στο στριπτιτζάδικο, το μέρος όπου έρωτες μπορούν να γεννηθούν, μπορεί και όχι, το μέρος της απόλυτης – για πολλούς- ανδρικής διασκέδασης, το μέρος όπου τα χρήματα φεύγουν πριν καν το καταλάβεις.

Αρχικά, πριν πας φρόντισε να έχετε κλείσει τραπέζι. Σε αρκετές περιπτώσεις και δη τα Σαββατοκύριακα τα πιο γνωστά μαγαζιά είναι «πίτα» και το τελευταίο που θες είναι να σας καταχωνιάσουν σε μια γωνιά και να βλέπετε την όλη φάση από μακριά.

Μιας και είπαμε για ποτό, κανόνας: πολύ προσοχή με τα ποτά εκεί. Κάποια θα είναι καθαρά, ανάλογα το μαγαζί, κάποια όχι και τόσο  καθαρά. Αν δεν είσαι σίγουρος, παίξε το πιο σίγουρο στοίχημα: ωραιότατη μπυρίτσα.

Όσον αφορά τις χορεύτριες, αν δεν θες να πετάξεις τα χρήματά σου απόφυγε να «κεράσεις ποτό», εκτός και αν είσαι περίεργος να δεις πώς φεύγουν 10 ευρώ (το λιγότερο) από τα χέρια σου πριν καν το πάρεις χαμπάρι. Το «ποτό» περιλαμβάνει να κάτσει η κοπέλα δίπλα σου ή πάνω σου, να σου πει 2-3 κουβέντες και μετά να φύγει. Αυτό ήταν.

Στον χορό τώρα, υπάρχουν διάφορες διαβαθμίσεις, μπορείς να πάρεις τον κανονικό με περίπου 20 ευρώ ή τον πριβέ με 50 ευρώ περίπου. Ο κανονικός είναι το πολύ 3 λεπτά, γίνεται σε χώρο όπου υπάρχουν κι άλλοι, σπανίως σου επιτρέπει να πιάσεις και συνήθως η χορεύτρια είναι ντυμένη.

Στο πριβέ, έχετε την άνεσή σας, γδύνεται, και υπάρχει περισσότερη επαφή. Αναλόγως μαγαζιού, ίσως παίξει και κατιτίς παραπάνω. Αλλά για αυτό δεν μπορείς να είσαι εντελώς σίγουρος.

Σημείωσε πως αν θες να πληρώσεις με κάρτα, θα πρέπει να σιγουρευτείς πως δεν θα έχει κανένας άλλος πρόσβαση στις κινήσεις του λογαριασμού σου, για ευνόητους λόγους. Ιδανικά, πάρε μαζί σου μετρητά για να μη χάσεις τον έλεγχο: τα στριπτιτζάδικα είναι επιχειρήσεις που ειδικεύονται στο να βγάζουν λεφτά, πολλά λεφτά.

Στον χώρο πιθανώς να υπάρχουν και στρίπερ που είναι πρόθυμες να κάνουν περισσότερα από έναν απλό χορό—είτε στο κλαμπ είτε σε δωμάτιο ξενοδοχείου μετά τη βάρδια τους. Με έξτρα κόστος φυσικά.

Σε κάθε περίπτωση, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ρώτα τι περιλαμβάνει η κάθε επιλογή χορού και για πόση ώρα και προφανώς μην γίνεις μ***ας, εκτός και αν θες να σε συνοδεύσουν οι άνθρωποι του μαγαζιού εκτός.

Και με το μ***σας, εννοούμε να μη συμπεριφερθείς στην κοπέλα με τρόπο ανάρμοστο, βίαιο ή υποτιμητικό. Εργαζόμενη είναι, σεβάσου την, όσο και αν έχεις πιει, είναι εκεί για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Επίσης, ό,τι συμβαίνει στο στριπτιτζάδικο παραμένει στο στριπτιτζάδικο: δεν ανεβαίνει πουθενά. Κλείσε το τηλέφωνό σου και μην τραβάς φωτογραφίες ή βίντεο, είναι σχεδόν πάντα ενάντια στους κανόνες του κλαμπ ούτως ή άλλως και το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μπλέξεις με την ασφάλεια του μαγαζιού. Και να επιτρεπόταν όμως, κρίμα δεν είναι να ανέβει φωτογραφία με κάποιον δεσμευμένο να κοιτάζει στήθη; Δεν τον λυπάσαι;

Τέλος, οι στρίπερ είναι εργαζόμενες: δεν είναι φίλες σου, ψυχοθεραπευτές σου, ούτε υποψήφιες σύντροφοί σου. Όσο σκληρό και αν ακουστεί, ενδιαφέρονται για τα λεφτά σου και όχι για εσένα.

Έχε αυτό κατά νου και φρόντισε να μην (τις) ερωτευτείς. Σπάνια θα σου βγει σε καλό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v