Στα Public η επιστροφή στο σχολείο ξεκινά από τώρα

Όσο εμείς απολαμβάνουμε τις βουτιές μας, στα ράφια των Public καταφτάνουν οι μεγαλύτερες και ωραιότερες συλλογές σχολικών ειδών.

Στα Public η επιστροφή στο σχολείο ξεκινά από τώρα

Των φρονίμων τα παιδιά… κάνουν αυτή τη στιγμή μακροβούτια. Όταν όμως επιστρέψουν, θα βρουν στα ράφια των Public πανέτοιμη ήδη από τώρα την πιο πλούσια ποικιλία από σχολικές τσάντες, σχολικά είδη και είδη γραφικής ύλης που θα κάνουν κάθε στιγμή στο σχολείο ακόμη πιο συναρπαστική.

Για το ιδανικό ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, στα Public μας περιμένουν περισσότερες από 1.500 επιλογές σε τσάντες και κασετίνες από κορυφαία brands, οι οποίες είναι ανθεκτικές και προσφέρουν λειτουργικότητα, ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ηλικίας και καλύπτουν όλα τα γούστα. Τσάντες πλάτης, τρόλεϊ και σακίδια, με σχέδια αγαπημένων χαρακτήρων της Disney, ιδανικά για το νηπιαγωγείο ή το δημοτικό, ή με μοντέρνα μοτίβα για το Γυμνάσιο και το Λύκειο, όλα είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα Public και στο Ρublic.gr.

Παράλληλα, στα Public, οι μαθητές και οι μαθήτριες μπορούν να βρουν ιδέες για να γεμίσουν τη νέα τους τσάντα, με μια ασύγκριτη ποικιλία από τετράδια, είδη ζωγραφικής και γραφικής ύλης όπως στυλό, μολύβια, ξύστρες και γόμες, μεμονωμένα ή σε σετ, για να προετοιμαστούν πλήρως για τις ανάγκες της νέας χρονιάς.

Όπως όλοι ξέρουμε, οι αγορές στα Public είναι πάντα εύκολες και γρήγορες, χάρη στην ευέλικτη υπηρεσία πληρωμής Public Now, Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει την ολοκλήρωση των αγορών σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα ή online, σε τρεις άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική.

Και επειδή διανύουμε περίοδο χαλάρωσης, δεν χρειάζεται καν να επιστρέψουμε νωρίτερα για να προμηθευτούμε τα απαραίτητα για τη νέα σχολική σεζόν. Καθώς συνεχίζουμε τις διακοπές μας, τα Public μας δίνουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουμε ηλεκτρονικά την παραγγελία μας και να παραλάβουμε δωρεάν από το κατάστημα που μας εξυπηρετεί σε όλη την Ελλάδα, την ίδια κιόλας ημέρα. Εναλλακτικά, μπορούμε πάντα να επωφεληθούμε από την υπηρεσία Public Locker pick-up 24/7 και να παραλάβουμε οποιαδήποτε στιγμή μας εξυπηρετεί, έως και 48 ώρες από τη στιγμή της παράδοσης, επιλέγοντας ένα από τα τουλάχιστον 1.500 lockers σε όλη τη χώρα.

Για κάθε μαθητή ή γονιό που ψάχνει ιδέες για μια πιο δημιουργική σχολική χρονιά, υπάρχει ένας μόνο προορισμός όπου θα τις βρει συγκεντρωμένες: Στα Public, φυσικά!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v