Αυτές είναι οι πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας

Θες να βουτήξεις στην Εύβοια; Βάλε μαγιό και δες μερικές από τις πιο υπέροχες παραλίες της- οργανωμένες και μη.

Αυτές είναι οι πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας

Χιλιαδού ή Μουρτερή; Λιμνιώνας ή Θαψά; Η κοντινή μας Εύβοια έχει δεκάδες παραλίες για να βουτήξουμε σε πεντακάθαρα νερά.

Δες παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας και σίγουρα και δικές σου στο μέλλον. 

Αρμυρίχι

Αρμυρίχι 2007

Πανέμορφος, μικρός κολπίσκος με χοντρή άμμο, καταγάλανα νερά μέσα, διάφανα έξω και δύο κοντινές σπηλιές/παραλίες προς εξερεύνηση. Ιδιαίτερα δημοφιλής για ελεύθερο κάμπινγκ.

Βύθουρη

Βυθουρη,Ευβοια

Δύο εντυπωσιακά βράχια πλαισιώνουν αυτόν τον πανέμορφο κολπίσκο πίσω από το όρος Δίρφυς και του χαρίζουν σκιά τις περισσότερες ώρες της ημέρας, χάρη στους ιδιαίτερους σχηματισμούς τους.

Θαψά

θαψα thapsa 0657

Τα σμαραγδένια της νερά είναι λόγος αρκετός για να διανύσεις (κατά προτίμηση με 4x4) τα σχεδόν 10 χιλιόμετρα χωματόδρομου για να φτάσεις ως εδώ. Ιδανικά επίλεξε τον χωματόδρομο που περνάει πρώτα από Τρίλαρο. Τα Σαββατοκύριακα επικρατεί χαμός. 

Κάλαμος

Κάλαμος Ευβοίας

Άμμος που μοιάζει με… αλάτι, υπέροχα διάφανα νερά και δύο παραλίες η μία δίπλα στην άλλη, η «καλή» και η «κακιά» (των γυμνιστών) όπως τις λένε οι ντόπιοι, χωρισμένες από έναν μεγάλο βράχο.

Κλιμάκι

Κλιμακι,Ευβοια

Μια πανέμορφη παραλία, σε φανταστική τοποθεσία με πεντακάθαρα γαλανά νερά, το Κλιμάκι θυμίζει κάτι από πισίνα. Έχει και ομπρέλες από το beach bar.

Κορασίδα

Κορασίδα, Ευβοια

Γαλαζοπράσινα νερά βαθιά, βότσαλα σε σχήμα… κουφέτου και ιδανικός συνδυασμός βουνού – θάλασσας. Η Κορασίδα είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

Λιμνιώνας

Λιμνιωνας

Μια υπέροχη παραλία ανάμεσα σε καταπράσινα βουνά, ο Λιμνιώνας έχει διάφανα, γαλαζοπράσινα νερά, και ζεστά ακόμα και για τους πιο κρυοφοβικούς. Διαθέτει και μαγαζάκια τριγύρω για προμήθειες.

Μουρτερή

Άγιος Μερκούριος, Μουρτερή Εύβοια

Θες τεράστια παραλία; Θες κύμα και θαλάσσια σπορ; Τότε εδώ είσαι. Η Μουρτερή έχει ψιλό χαλικάκι, καταγάλανα νερά και μπόλικη άπλα για άραγμα, ενώ διαθέτει ταβερνάκια και beach bar που βγάζουν ομπρέλες.

Ποτάμι

Ποταμι, Νοτια Ευβοια

Λευκό βοτσαλάκι μέσα και έξω και γαλαζοπράσινα νερά στην πανέμορφη αυτή παραλία της Καρύστου, η οποία σχηματίζεται από τα νερά ενός ποταμού που ρέει στο φαράγγι. Γενικά την πιάνει εύκολα ο καιρός, ενώ κοντά έχει και ταβερνάκι.

Χιλιαδού

Χιλιαδού

Το καταπράσινο φαράγγι καταλήγει στη δημοφιλέστερη ίσως παραλία του νησιού, η οποία με τη σειρά της βρέχεται από τα βαθυγάλαζα νερά του Αιγαίου. Δίπλα της, υπάρχουν μικρότερες αλλά εξίσου όμορφες παραλίες. Έχε στο νου σου τον χαμό που επικρατεί- κυρίως τα Σαββατοκύριακα.  

Χερόμυλος

χερομυλος 0113

Απομονωμένη, με μια απέραντη αμμουδιά και ψιλό βοτσαλάκι με άμμο, ο Χερόμυλος βρίσκεται σε έναν εξωτικό κόλπο ονειρεμένο. Δεν είναι οργανωμένη, αλλά διαθέτει ντουζιέρες και μια μικρή καντίνα για καφεδάκι και σνακ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v