Όχι άλλες μπουρνουζοπετσέτες! Διάλεξε πρωτότυπα δώρα γάμου

Μιλάμε τη σκληρή γλώσσα της αλήθειας κι αφού στείλουμε από εκεί που ήρθαν σεντόνια, τοστιέρες και κορνίζες διαλέγουμε πρωτότυπα δώρα γάμου.

Όχι άλλες μπουρνουζοπετσέτες! Διάλεξε πρωτότυπα δώρα γάμου

Έχει έρθει η εποχή που για κάποιον λόγο που κανείς δεν έχει καταλάβει όλοι οι γνωστοί και φίλοι παντρεύονται. Όπως είναι αναμενόμενο οι άνθρωποι σε καλούν να συμμετάσχεις στη χαρά τους κι η οδύσσειά σου ξεκινά για ακόμη μια φορά. Βλέπεις δεν γίνεται να πας με άδεια χέρια κι εύκολη λύση των χρημάτων σε φακέλακι ή της μεταφοράς τους σε ΙBAN του ζευγαριού δεν σε καλύπτει βρε αδερφέ. Θες να τους κάνεις ένα δώρο να το έχουν και να σε θυμούνται και να σε μνημονεύουν. Φυσικά τα σεντόνια, οι μπουρνουζοπετσέτες, οι κορνίζες, τα τραπεζομάντιλα, οι τοστιέρες, οι αυγουλιέρες και τα πορσελάνινα βάζα δεν πρόκειται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπ@ αφού χάσκουν βαρεμάρα και κοινοτυπία.

Η επιστημονική ομάδα του in2life έψαξε και βρήκε πρωτότυπες ιδέες για δώρα γάμου τα οποία οι νεόνυμφοι θα θυμούνται για καιρό.

Αεροπορική Giftcard

Σαν τα ταξίδια δεν έχει είναι η αλήθεια για αυτό μια gift card για αεροπορικά πάντα είναι χρήσιμη αφού αφήνει στο ζευγάρι τον τελικό λόγο της επιλογής προορισμού και ημερομηνίας. Tόσο η Aegean όσο κι η Sky Express σου δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσεις gift cards οι οποίες μπορούν να εξαργυρωθούν σε κάποιον από τους δεκάδες προορισμούς που εξυπηρετούν τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Ετήσια συνδρομή Cinobo

Η κινηματογραφική πλατφόρμα της καρδιάς μας έχει χίλιους και έναν σινεφίλ λόγους για να λιώσεις ασταμάτητα παρακολουθώντας το περιεχόμενό της. Αν το ζευγάρι λοιπόν είναι κινηματογραφόφιλο θα εκτιμήσει και με το παραπάνω μια ετήσια συνδρομή στο Cinobo.

Φτιάξε το δικό τους κοκτέιλ μπαρ

Μια παλιά βαλίτσα χρειάζεσαι, δυο κομμάτια ξύλο για ραφάκια και τέσσερα ροδάκια αλλά και μπόλικη δημιουργικότητα για να κατασκευάσεις ένα μικρό μπαράκι για το νεόνυμφο ζευγάρι. Αγοράζοντας 1-2 ποτά 1-2 κρασιά κι ένα σέικερ βάζεις ισχυρή υποψηφιότητα για το καλύτερο δώρο που έλαβαν γαμπρός και νύφη σογιών συμπεριλαμβανομένων.

Γράψε ένα βιβλίο για την ιστορία αγάπης τους

Δεν χρειάζεται να είσαι συγγραφέας για να ανταποκριθείς σε αυτό το δώρο, μην ανησυχείς. Μπαίνοντας στο lovebookonline.com μπορείς να μετατρέψεις την ξεχωριστή ιστορία αγάπης του ζευγαριού σε ένα μοναδικό βιβλίο το οποίο θα τους συντροφεύει μέχρι τα βαθιά γεράματα ή μέχρι να χωρίσουν τέλοσπαντων. Τα βήματα είναι απλά και γρήγορα κι όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που ψάχνεις είναι εδώ.

Spa experience για δύο

Θες να χαρίσεις μια μοναδική και τέρμα ριλαξάτη επιλογή στο φρεσκοπαντρεμένο ζευγάρι που θα θυμάται για καιρό. Χάρισε του λοιπόν ένα spa experience για δύο άτομα την οποία μπορούν να απολαύσουν όποτε εκείνοι το επιθυμούν και να ξεκουραστούν απολαμβάνοντας μασάζ, τζακούζι, σπα θεραπείες κι άλλα τέτοια χαλαρωτικά.

Άνοιξε τους μια «λίστα» σε συνοικιακά βιβλιοπωλεία

Αν οι νεόνυμφοι είναι βιβλιόφιλοι τότε σου έχουμε το απόλυτο δώρο. Πας σε ένα συνοικιακό βιβλιοπωλείο της γειτονιάς τους γιατί στηρίζουμε τους locals και προπληρώνεις ένα ποσό, ώστε να ζευγάρι να μπορεί να αγοράσει τα αγαπημένα του βιβλία κερασμένα από σένα.

Εισιτήρια συναυλιών

Βάλε λίγη μουσική στη ζωή του ζευγαριού και χάρισε τους τη δυνατότητα να δουν το αγαπημένο τους συγκρότημα ή καλλιτέχνη επί σκηνής. Με τις τιμές των εισιτηρίων μάλιστα να έχουν εκτοξευθεί πίστεψέ μας αμφότεροι θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v