Plus size brands για όσους έχουν τα κιλάκια τους

Ψάξαμε και βρήκαμε τα brands με τις καλύτερες plus size συλλογές για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου στηρίζοντας το body positivity.

Plus size brands για όσους έχουν τα κιλάκια τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που γκρινιάζουμε για διάφορα πράγματα ωστόσο αν δούμε και μάθουμε το καλό θα το μοιραστούμε κι αν χρειαστεί θα βαρέσουμε και παλαμάκια. Για αυτόν τον λόγο χαιρετίζουμε την επιλογή πολλών brands να κυκλοφορήσουν εξαιρετικές και ούλτρα μοδάτες plus size συλλογές για τη ντουλάπα εκείνων που έχουν τα κιλάκια τους. Σαν σωστοί υπέρμαχοι του body positivity στέλνουμε τους body shamers από εκεί που ήρθαν και σου παρουσιάζουμε μια λίστα με brands που λανσάρουν υπέροχα plus size ρούχα.

XXLove

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις γυναικεία plus size ρούχα με ιδιαίτερα μοτίβα, πληθώρα χρωμάτων αλλά και ευφάνταστα prints, τα οποία θα μαγνητίσουν και θα αναβαθμίσουν το look σου. Μεγάλα μεγέθη με ιδιαίτερα μοτίβα και μοναδικές λεπτομέρειες. Μπορείς να βρεις ποικιλία επιλογών  τόσο στο e-shop όσο και στο φυσικό κατάστημα και να δώσεις μια νότα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου.

Forebelle

Η plus size συλλογή της Forebelle είναι πια γεγονός. Εδώ θα βρεις plus size γυναικεία ρούχα σε μοναδικά σχέδια και εξαιρετικά προσιτές τιμές που ξεκινούν από τα 10€. Στον κατάλογό του Forebelle υπάρχουν μπόλικα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη για όσες θέλουν να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Φορεματάκια, σορτς, αμάνικα μπλουζάκια, t-shirts και φαρδιές παντελόνες για όλα τα γούστα θα σε βάλουν σε μεγάλο αγοραστικό δίλημμα.

Alexander and Jacob

Oι collections των Alexander and Jacob είναι υπέροχες, πραγματικά θηλυκές και έχουν σχεδιαστεί ώστε να φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας, επιλέγοντας το styling που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Άνεση, προσωπικότητα και κομψότητα, είναι οι λέξεις που ορίζουν τα ρούχα του σικάτου brand που βγαίνουν έως και σε 5XL μεγέθη.

Mat Fashion

Aπό τα πρώτα ελληνικά brands που μίλησαν για body positivity και body neutrality η Mat Fashion  απαντώντας στην παγκόσμια τάση που θέλει τη μόδα να μην περιορίζεται από μεγέθη και σωματότυπους, δημιουργεί εδώ και τέσσερις δεκαετίες μοντέρνα σύνολα που αγκαλιάζουν κάθε γυναίκα με καμπύλες και την ενθαρρύνουν να αναδείξει τη μοναδική προσωπικότητά της. Στο online shop μπορείς να βρεις όλες τις κατηγορίες ρούχων κι αξεσουάρ που θα χρειαστείς κι είναι βέβαιο ότι θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα τη value for money αναλογία τιμής και ποιότητας. Η bazaar κατηγορία του έχει εκπτώσεις έως και 70% για αυτό μην χάσεις την ευκαιρία αν θες να ανανεώσεις την ντουλάπα.

Rich Girl Boudoir

Άλλο ένα κομψό και σικάτο brand που βγάζει πολύ μεγάλα μεγέθη (έως 4xl) κι έχει πιστό plus size κοινό που το ακολουθεί είναι το Rich Girl Boudoir. Aν περιηγηθείς στο διαδικτυακό κατάστημα θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για ένα total look, για κάθε περίσταση. Οι επιλογές είναι αμέτρητες και καλύπτουν κάθε σωματότυπο, αλλά και κάθε πορτοφόλι αφού θα βρεις επιλογές για καθημερινά look μέχρι και γαμήλιες περιστάσεις.

Happy Sizes

Ολοκληρωμένες συλλογές από νεανικά γυναικεία ρούχα σε κανονικά και μεγάλα, happy sizes μεγέθη, που αγκαλιάζουν και σμιλεύουν το σώμα. Παντελόνια, φορέματα, jeans, μπλούζες, puffers και παλτό, πλεκτά, φούστες και ό,τι άλλο χρειάζεται μία σύγχρονη και δυναμική γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της για να ξεχωρίσει. Σούπερ ενημερωμένο οnline store αλλά και φυσικά καταστήματα θα σε διευκολύνουν ανάλογα του τι τύπος shopper είσαι ενώ όλον τον χρόνο παίζουν τίμιες εκπτώσεις που θα εκτιμήσει αντίστοιχα το πορτοφόλι σου.

 

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v