Το σέξτινγκ το σωστό το πρόστυχο και πώς θα το κάνεις

Θες να μπεις στον μαγικό κόσμο του σέξτινγκ, αλλά νιώθεις αμηχανία και δεν έχεις ιδέα τι να πεις; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Το σέξτινγκ το σωστό το πρόστυχο και πώς θα το κάνεις

Λίγα πράγματα είναι τόσο, εχμ, ξεσηκωτικά όσο ένα επιτυχημένο σέξτινγκ. Και τι ορίζουμε ως επιτυχημένο σέξτινγκ; Εκείνο που θα σας βάλει και τους δύο να σκέφτεστε σοβαρά να σηκωθείτε να φύγετε από εκεί που είστε για να βρεθείτε και να γίνει σεξουαλικός χαμός. Το θέμα είναι τώρα, αν είσαι πρωτάρης/α στον μαγικό κόσμο του σέξτινγκ, πώς το κάνεις αυτό, χωρίς να νιώσεις φουλ αμηχανία και χωρίς το αποτέλεσμα να βγει από αστείο μέχρι, θεός φυλάξοι, κριντζ; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Ξεκίνα χαλαρά

Αν είσαι άντρας, αυτό σημαίνει «ΟΧΙ με dickpic». Αυτό που θέλουμε γενικώς στο πρώτο μήνυμα είναι να βάλουμε τον άλλο στο κλίμα, να τεστάρουμε τα νερά και να δούμε πόσο γρήγορα μας παίρνει να το χοντρύνουμε. Οπότε ξεκινάς με κάτι στο πλαίσιο του «δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά/ σε σκέφτομαι όλη μέρα/ μου ήρθε μια ενδιαφέρουσα ιδέα για σήμερα το βράδυ» και περιμένεις απάντηση.

Παίξε το κόλπο του ονείρου

Αν ντρέπεσαι να περιγράψεις φαντασίωση (θα σου περάσουν οι ντροπές μόλις μπεις στο κλίμα, μην ανησυχείς) κάνε το παλιό καλό κόλπο «είδα ένα σέξι όνειρο», και γράψε ό,τι έχεις στο πονηρό μυαλό σου ως σενάριο του ονείρου.

Ξεκίνα τα «θέλω να…»

Αφού ζεσταθεί η ατμόσφαιρα, μπορείς να περάσεις ανερυθρίαστα στα «θέλω να σου κάνω αυτό/ θέλω να μου κάνεις εκείνο». Λειτουργούν καλύτερα όταν ξέρεις τα γούστα του παραλήπτη σου, αλλά αν όχι, μην κολλάς εκεί, υπάρχουν πράγματα που δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανέναν. Τα «θέλω να σε ______ όλο το βράδυ» είναι ένα κλασικό παράδειγμα.

Εδώ είναι το σημείο που στέλνουμε φωτογραφίες

Και αν δεν το τονίσαμε αρκετά, ΟΧΙ νωρίτερα. Στο τέταρτο στάδιο, λοιπόν, που η ατμόσφαιρα δεν είναι απλά ζεσταμένη, έχει φουντώσει, αναλαμβάνουν δράση οι φωτογραφίες, που μπορούν να είναι όσο αποκαλυπτικές θέλεις. Αν είσαι αρχάριος/α ή καλλιτεχνική φύση, ένα από τα πιο σέξι πράγματα που μπορείς να στείλεις είναι βρεγμένο δέρμα (σε περισσότερο ή λιγότερο επίμαχα σημεία) «μόλις βγήκα από το μπάνιο». Δεν χρειάζεται να τον αφήσεις τον άλλο να περιμένει μέχρι να κάνεις ολόκληρο ντουζ, βρέχεις λίγο χέρι, το περνάς από το στήθος κι έγινες. Περισσότερες ιδέες έχουμε εδώ

Μην τσιγκουνεύεσαι τα κομπλιμέντα

Ειδικά αν λάβεις φωτογραφία, θα δείξεις λίγο παραπάνω από τον δέοντα ενθουσιασμό για το επίμαχο σημείο που βλέπεις (ή που δε βλέπεις) σε αυτήν. Αλλά και χωρίς φωτογραφίες να παίζετε, θα αναφέρεις τα σημεία του σώματος του/της που «σκέφτεσαι και λιώνεις» (αλλά με το άλλο ρήμα, που δεν μπορούμε να γράψουμε). Με επιθετικούς προσδιορισμούς περί μεγεθών, και τις ανάλογες καταλήξεις σε –άρα και –άκι, κατάλαβες, δεν θα στα δώσουμε και όλα στο πιάτο.

Δώσε feedback

Όσο περνά η ώρα και ανεβαίνουν οι παλμοί, συμβαίνουν πράγματα στο σώμα σου που θα εκτιμηθούν δεόντως από την άλλη πλευρά όταν τα περιγράψεις. Κοινώς, εδώ είναι το στάδιο που περνάς από την φαντασίωση στο εδώ και τώρα, και αρχίζεις να λες πόσο ενθουσιασμένος/η (την άλλη μετοχή, κατάλαβες) είσαι, και τι (σκοπεύεις να) κάνεις για αυτό.

Μην το λήξεις απότομα

Ιδανικά, θα θέλαμε οι συνθήκες να σου επιτρέπουν να το λήξεις με ένα «έρχομαι από κει». Αλλά επειδή εννιά φορές στις δέκα αυτό δεν συμβαίνει, θα καταφύγεις στο επόμενο καλύτερο σενάριο, που θα είναι κάτι στο πλαίσιο του πόσο ανυπομονείς να τα κάνετε όλα αυτά live, ή πόσο σου άρεσε και πόσο δεν μπορείς να επιστρέψεις σε ό,τι έκανες πριν ξεκινήσετε. Αλλιώς γνωστά και ως «γλυκόλογα, the sexting edition».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v