10 λίγο κίνκυ πράγματα που θα απογειώσουν το σεξ που κάνεις

Δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσεις με μαστίγια και στολές να εξερευνάς την κίνκυ πλευρά σου. Υπάρχουν και πιο λάιτ πράγματα, που εγγυώνται καλύτερους οργασμούς.

10 λίγο κίνκυ πράγματα που θα απογειώσουν το σεξ που κάνεις

Αν είσαι αρχάριος/α στον κόσμο του κίνκυ/ πικάντικου/ πώς-θέλεις-να-το-λες σεξ, κάποια πράγματα μπορεί να μοιάζουν από τρομακτικά μέχρι γελοία. Οι στολές, ας πούμε, και τα μαστίγια εμπίπτουν για πολύ κόσμο σε αυτές τις κατηγορίες. Ωστόσο, το σεξ δεν είναι είτε πατροπαράδοτο ιεραποστολικό είτε hardcore BDSM. Υπάρχουν ένα σωρό ενδιάμεσες αποχρώσεις να εξερευνήσεις, και να απογειώσεις το σεξ που κάνεις. Πάρε μερικές ιδέες.

(*) Για να μην μπλέκουμε με τα τον/την και τα @ που χαλάνε τη ροή του κειμένου, τα φύλα παρακάτω είναι τυχαία. Προσάρμοσε αναλόγως.

Το spanking το σωστό, το πρόστυχο

Δύσκολα θα βρεις άνθρωπο να μην το γουστάρει –το ερώτημα είναι μόνο πόσο, και πόσο δυνατά. Αν δεν ξέρεις τα γούστα των παρτενέρ σου, και είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι οι θεωρητικές συζητήσεις τέτοιου είδους σκοτώνουν την ατμόσφαιρα (λάθος κάνεις, αλλά ας είναι) ξεκινάς χαλαρά, και ελέγχεις αντιδράσεις. Μην ανησυχείς, και με τον ντροπαλότερο άνθρωπο του σύμπαντος να έχεις μπλέξει, δεν υπάρχει πιθανότητα να θέλει περισσότερο/ δυνατότερο και να μην το καταλάβεις.

Το sexting το επιούσιο

Πικάντικα πράγματα δεν κάνουμε μόνο επί του κρεβατιού (καναπέ, τραπεζιού, όπου τη βρίσκει ο καθένας τέλος πάντων). Εξίσου σημαντικό –και ανεβαστικό– είναι το χτίσιμο ατμόσφαιρας που προηγείται, και τα πρόστυχα μηνύματα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για αυτό. Αν δεν ξέρεις τι να πεις, περίγραψε με λεπτομέρειες μια φαντασίωση, ή ένα σέξι «όνειρο» που είδες χτες το βράδυ (κανείς δεν θα πιστέψει ότι ήταν όντως όνειρο, αλλά τη δουλειά του μια χαρά την κάνει).

Το edging (έτσι σκέτο, χωρίς προσδιορισμό)

Τα έχουμε ξαναπεί, είναι η πρακτική του να φτάνεις ένα βήμα πριν τον οργασμό, να σταματάς, να δίνεις λίγο χρόνο στο σώμα σου να ηρεμήσει και μετά να ξαναξεκινάς. Επαναλαμβάνεις δυο-τρεις φορές, ή όσες αντέξεις, και μετά έχεις έναν από τους εντονότερους οργασμούς της ζωής σου. Λειτουργεί καλύτερα όταν το ελέγχει –σε φτάνει δηλαδή ένα βήμα πριν τον οργασμό και μετά σε αφήνει– κάποιος άλλος, γιατί το κάνει πιο κίνκυ το παιχνίδι του μυαλού σου, που σε βάζει να τον παρακαλάς να συνεχίσει.

Δέσε με (αλμοδοβαρική αναφορά)

Άσε τους περίπλοκους κόμπους και την αμηχανία που δημιουργεί στους αρχάριους η ώρα που παίρνει να δεθούν, και αυτοσχεδίασε πιάνοντας τα χέρια της παρτενέρ σου πάνω από το κεφάλι της όπως είναι ξαπλωμένη, και δένοντάς τα με ένα μαντήλι/ μια ζώνη/ ένα πουκάμισο, ό,τι έχεις εύκαιρο τέλος πάντων. Το κινκ του πράγματος δεν είναι στη δυσκολία να λυθεί, είναι στην αίσθηση πως είναι δεμένη.

Ice ice baby

Όπως σοφά μας δίδαξαν οι 9 ½ εβδομάδες, λίγα πράγματα μπορούν να γίνουν τόσο αθώα κίνκυ όσο ένα παγάκι σε διάφορα επίμαχα σημεία. Συνδυάζεται ιδανικά με δεμένα μάτια, για να μην ξέρει ο παρτενέρ σου πού θα το ακουμπήσεις το επόμενο δευτερόλεπτο, ή με στοματικό κατά τη διάρκεια του οποίου έχεις το παγάκι στο στόμα σου.

Υποταγή πάει να πει

Ένα ωραίο, καθημερινό και λάιτ στοιχείο του BDSM για (πολύ) αρχαρίους είναι οι στάσεις του, που μπορούν να γίνουν πολύ κίνκυ πολύ εύκολα: Σκέψου, ας πούμε, στοματικό στο οποίο ο ένας είναι καθισμένος σε καρέκλα, και ο άλλος γονατισμένος στο πάτωμα. Φτιάχνει ατμόσφαιρα εξουσίας, χωρίς τίποτα το εξεζητημένο ή τρομακτικό.

Θα το φας αυτό;

Ο λόγος για τον οποίο τόσος κόσμος ορκίζεται στις πρακτικές του BDSM είναι ότι η αίσθηση του πόνου εντείνει την ηδονή –και δεν μιλάμε για κανέναν σοβαρό πόνο, που θα χαλούσε ενδεχομένως την ατμόσφαιρα: Μερικά χαλαρά δαγκώματα σε επίμαχα σημεία είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσετε, και να δείτε πόσο και αν σας αρέσει.

Έλα να παίξουμε

Τα sex toys μπορούν να απογειώσουν τα παιχνίδια σας με τρόπους που πηγαίνουν πολύ πέρα από τους κλασικούς δονητές που έχεις στο μυαλό σου. Πάρε ιδέες από εδώ, και εδώ

Το βουκολικό (ναι, αναφορά στα Ημισκούμπρια)

Θα ξεκινήσουμε υπενθυμίζοντας ότι το σεξ σε δημόσιους χώρους είναι παράνομο. Ακριβώς γι’ αυτό η τέλεια ερημική παραλία/ βουνοπλαγιά/ πυλωτή που ανακαλύψατε είναι το ιδανικό σκηνικό για ένα στα γρήγορα (σεξ ή φάσωμα, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί). Ο απειροελάχιστος αλλά πάντα υπαρκτός κίνδυνος να πιαστείτε στα πράσα ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη, και όλοι ξέρουμε τι κάνει η αδρεναλίνη στη λίμπιντο.

Γράφει;

Το παλιό καλό σπιτικό πορνό μπορεί επίσης να κάνει θαύματα στη λίμπιντο και των δυο σας, είτε καταγράψετε τις μεταξύ σας περιπτύξεις, είτε στείλετε μικρά πονηρά βιντεάκια ο ένας στον άλλο όταν δεν είστε μαζί. Προσοχή μόνο στις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε για να τα στείλετε ή να τα αποθηκεύσετε: Το Messenger ας πούμε το βλέπουν κανονικότατα παντελώς άγνωστοι σε εσάς άνθρωποι που τους έλαχε η άχαρη τούτη δουλειά. Εδώ έχουμε όλες τις εφαρμογές στις οποίες τα βίντεο και οι φωτογραφίες σας είναι ασφαλή. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v