Πού θα κουρέψω τον σκύλο μου;

Θες οι τρίχες του τετράποδου φίλου σου να είναι πάντα στην... τρίχα; Δες πού μπορείς να το καλλωπίσεις, να το κουρέψεις και να το μπανιαρίσεις.

Πού θα κουρέψω τον σκύλο μου;

Ο καλλωπισμός των κατοικίδιων αποκτά ολοένα και περισσότερο κοινό, όσο διάφορες ράτσες που το απαιτούν – συνήθως τα μακρύτριχα όπως είναι τα Μαλτέζ, τα Πεκινουά και τα Yorkshire – γίνονται αντίστοιχα δημοφιλείς.

Όμως και ημίαιμο να είναι το σκυλάκι σου, έχει και αυτό δικαίωμα σε ένα σωστό μπάνιο, με ελεγμένα προϊόντα περιποίησης, ώστε το τρίχωμά του να λάμπει.

Όσον αφορά το κόστος, για ένα κούρεμα χωρίς μπάνιο υπολόγισε από 15€, με μηχανή, από 20€ για ψαλίδι, από 20€ για ένα full grooming με μπάνιο με μηχανή και από 25€ για ένα full grooming με ψαλίδι. Ένα απλό μπάνιο κοστίζει από 12€. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα το βάρος του σκύλου, τη ράτσα, αλλά και το πόσο «ζόρικο» είναι το τρίχωμά του.

Δες παρακάτω μερικές σκυλο-διευθύνσεις για να γίνει ο τετράποδος φίλος σου πιο στιλάτος από ποτέ.

Christina Dog Grooming Studio

Σοφίας Βέμπο 8, Άνω Γλυφάδα, τηλ: 2109600800

Σε έναν άνετο χώρο στη Γλυφάδα, προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών για το σκυλάκι σου, ώστε να είναι πεντακάθαρο και…στιλάτο. Πέρα από μπάνιο, προσφέρουν καλλωπισμό, ένα πακέτο περιποίησης που συνδυάζει ζεστό μπάνιο και κούρεμα με ψαλίδι, στο μήκος και στυλ της επιλογής σας, κούρεμα με μηχανή για σκύλους με κομπιασμένο τρίχωμα και stripping, για ράτσες όπως Terrier, Schnauzer και Griffon. 

Dog Grooming Σκύλος Χτένα Ψαλίδι

Γυάρου 14, Αργυρούπολη, τηλ: 211 715 7418

Σκυλάκια πάσης ράτσας βγαίνουν χαμογελαστά από τον χώρο αυτόν στην Αργυρούπολη, στον οποίο θα βρεις μια ευρεία γκάμα παροχών για να είναι το τρίχωμά του άψογο. Πέρα από κούρεμα, αναλαμβάνουν μπάνιο και χτένισμα, κόψιμο νυχιών και πλύσιμο δοντιών, ενώ αν δεν μπορείς να τον μεταφέρεις εσύ αναλαμβάνουν να το κάνουν εκείνοι. Παράλληλα, συνεργάζονται με κτηνίατρο που φροντίζει για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία ασθενειών, ενώ διαθέτουν και παροχές εκπαίδευσης.

Pet shop Marko

Ιωάννου Αποστολόπουλου 75, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0674 6304

Δύο σε ένα, αυτός ο χώρος συνδυάζει κομμωτήριο και pet shop, ώστε να ψωνίσεις ό,τι χρειάζεται ο τετράποδος φίλους σου (ή η γάτα ή το παπαγαλάκι σου τελοσπάντων), αφού τον καλλωπίσεις. Στις παροχές που διαθέτουν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων μπάνιο, κούρεμα, χτένισμα, απομάκρυνση νεκρού τριχώματος και κόμπων, καθαρισμό αυτιών και πρωκτικών αδένων και κόψιμο νυχιών.

Door 2 Pet

Κύπρου 17, Άγιοι Ανάργυροι, τηλ: 21 0262 0006

Σε καθαρό και ασφαλές περιβάλλον, τα σκυλάκια της περιοχής των Αγίων Αναργύρων περνάνε ζωή και κότα ενώ αφήνονται στα χέρια του έμπειρου προσωπικού για τον καλλωπισμό τους. Εδώ ο μικρός σου φίλος μπορεί να κάνει δημιουργικό κούρεμα, αφαίρεση νεκρών τριχών, καλλωπισμό, μπάνιο, χτένισμα και ψαλίδισμα ανάλογα τις ανάγκες σου. Διαθέτει και υπηρεσία διατροφικής υποστήριξης σε συνεργασία με εκπαιδευμένο σύμβουλο διατροφής, καθώς και διάφορα αξεσουάρ για την περιποίηση όπως ρουχαλάκια, βούρτσες, σαμπουάν και βελτιωτικά τριχώματος.

Dogs Kingdom

Καυκάσου 176, Κυψέλη, τηλ: 21 0862 7678 και Αγίου Ιωάννου 23Β, Αγία Παρασκευή, τηλ: 210 8627678

Με εμπειρία στον χώρο για παραπάνω από 30 χρόνια, η ομάδα αυτού του κομμωτηρίου και pet shop φροντίζει τα κατοικίδια να νιώσουν σαν… βασιλιάδες. Εδώ το σκυλάκι σου θα κάνει spa με αιθέρια έλαια και ειδικά προϊόντα σε συνδυασμό με μασάζ για απόλυτη χαλάρωση, αλλά και αφαίρεση τζίβας αν αποφάσισε να γίνει άλλος Μπομπ Μάρλεϊ, χτένισμα, stripping για αφαίρεση νεκρών τριχών, καλλωπισμό και εκθεσιακά κουρέματα.

Pawsome Dog Grooming

Βούρβαχη 23, Μετς, τηλ: 6949666981

Στον άνετο και φιλικό τους χώρο, αφού αξιολογήσουν τις ανάγκες του σκύλου σου προσφέρουν υπηρεσίες όπως απλό μπάνιο και καθαρισμό αυτιών με ειδικό διάλυμα, μπάνιο και κούρεμα σε περιοχές που λερώνονται, καλλωπισμό με ψαλίδι, ξεκόμπιασμα και αφαίρεση νεκρού τριχώματος, full groom πακέτο για ολοκληρωμένο καλλωπισμό, και ένα πακέτο κουταβιών για εξοικείωση με τον καθαρισμό, που απευθύνεται σε ζωάκια 14 εβδομάδων έως 8 μηνών. Διαθέτουν επίσης υπηρεσία παραλαβής - παράδοσης στον χώρο σου.

Stylish Dog Pet Grooming

Κοιμήσεως Θεοτόκου 10, Μαρούσι, τηλ: 21 0612 0184

Ξεκίνησαν το 2009 και έκτοτε προσφέρουν με αγάπη και αφοσίωση τις καλύτερες υπηρεσίες grooming για το αγαπημένο σου κατοικίδιο, με μότο «ο σκύλος είναι έργο τέχνης». Τι θα βρεις εδώ; Κούρεμα σκύλου με ψαλίδι, μπάνιο σε μικρόσωμα και μεγαλόσωμα σκυλιά, κούρεμα σκύλων με μηχανή, απομάκρυνση νεκρού τριχώματος, χτένισμα και ξεμπέρδεμα τριχώματος, περιποίηση και καλλωπισμό, αλλά και ασιατικό κούρεμα σκύλου στα πρότυπα της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κουρέας. Επίσης, σε περίπτωση που θες ο σκύλος σου να είναι παρών στον γάμο, διαθέτουν χειροποίητα λουράκια, στεφάνια και ρούχα για να κλέψει τις εντυπώσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v