Η viral φωτογραφία της ημέρας είναι ένα παγόβουνο σε σχήμα πέους

Στα ανοιχτά του Καναδά εντοπίστηκε το παγόβουνο της φωτογραφίας, που όχι, δεν είναι Photoshop, και το internet κάνει πάρτι.

Η viral φωτογραφία της ημέρας είναι ένα παγόβουνο σε σχήμα πέους

Μοιάζει με φάρσα, αλλά δεν είναι. Το παγόβουνο που φωτογράφισε ο Καναδός φωτογράφος Ken Pretty στα ανοιχτά των δυτικών ακτών του Καναδά, στη Νέα Γη, είχε όντως το φαλλικό σχήμα που βλέπεις στη φωτογραφία.

«Κοιτάζοντας από την ξηρά, δεν ήταν αρκετά σαφές. Όμως μόλις έβγαλα το drone εκεί έξω, ήταν εξωπραγματικό το πόσο πολύ έμοιαζε με… ξέρετε», δήλωσε ο φωτογράφος στην Daily Mail.

Όπως πιθανότατα μαντεύεις, οι φωτογραφίες του Πρίτι δεν άργησαν να γίνουν viral, και στα social media στήθηκε γλέντι τρικούβερτο, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν χιουμοριστικά το, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο παγόβουνο.

«Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι αληθινή. Νομίζουν ότι είναι φωτομοντάζ. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αληθινή» λέει χαρακτηριστικά ο Pretty, που δεν φτάνουν όλα τα άλλα, είναι και από μια πόλη του Καναδά που λέγεται Dildo.

Μια μέρα αφότου τράβηξε την φωτογραφία, η βολβοειδής κορυφή του παγόβουνου φέρεται να κατέρρευσε –αλλά θα μείνει για πάντα στην ιντερνετική ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παγόβουνα στη Νέα Γη του Καναδά αποτελούν πόλο έλξης για τους τουρίστες τους ανοιξιάτικους μήνες, όταν τα κομμάτια πάγου που ξεκολλάνε από την παγοκρηπίδα της Γροιλανδίας, παρασύρονται στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Πηγή: Daily Mail 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v