Τέλεια μπαρ στο Χαλάνδρι για πριβέ ραντεβουδάκια

Θες όμορφες και ήρεμες μπάρες μακριά από τη βαβούρα για να τα πεις και να τα πιείς στο Χαλάνδρι; Έλα πιο κοντά να σου ψιθυρίσουμε μερικές.

Τέλεια μπαρ στο Χαλάνδρι για πριβέ ραντεβουδάκια

Το Χαλάνδρι έχει μπαρ για να κάνεις χαμό, για να χορέψεις και να το ζήσεις «δυνατά», αλλά έχει και ήσυχες γωνιές, ό,τι πρέπει για ρομαντικά ραντεβού και κουβεντούλες, οι οποίες είναι ακόμα πιο ήρεμες τις καθημερινές.

Αν ψάχνεις λοιπόν μέρη για να βγεις με το έτερον ήμισυ και να τα πείτε όμορφα, έχουμε να σου προτείνουμε μερικά από τα αγαπημένα μας.

Thiasos cafe bar

Αριστοφάνους 10, τηλ: 2106830453

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Thiasos Cafe-bar (@thiasos_cafe_bar)

Σε μια κουκλίστικη και ζεν αυλή στο κέντρο του Χαλανδρίου, αλλά και στο υπέροχα διακοσμημένο εσωτερικό του, αυτός ο Θίασος σε μεταφέρει με την ιδιαίτερη αισθητική του σε κάποιο λιλιπούτειο, καφέ του Παρισιού. Διακοσμημένο με μπουντουάρ, σεντούκια, καθρέφτες και γραμμόφωνα, φτιάχνει όμορφη ατμόσφαιρα για να πιείς το ποτό σου χαλαρά και όμορφα. Πιάσε τραπεζάκι και ετοιμάσου να απολαύσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και καθαρά ποτά συνοδεία ευχάριστων, chill μουσικών, ιδιαίτερα της καθημερινές. Δοκίμασε οπωσδήποτε την δική τους Paloma με τεκίλα, φρέσκο γκρέιπφρουτ, λάιμ, μπίτερς, δενδρολίβανο και τριαντάφυλλο. Το απλό ποτό στα 7€, τα κοκτέιλ από 8€.

Najbarajo

Ανδρέα Παπανδρέου 38, τηλ. 2106856736

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NAJBARAJO (@najbarajo)

Το Ναϊμπαράχο θυμίζει μεξικάνικη χασιέντα, και διαθέτει στον όμορφο χώρο του φερ φορζέ πολυθρόνες και τραπεζάκια, στριφογυριστές σκάλες, λουλουδιασμένες γλάστρες και ρομαντίκ φαναράκια. Πιθανότατα μια από τις πιο πολύχρωμες αυλές της πόλης. Σε αυτό το απόλυτα ανοιξιάτικο σκηνικό θα ακούσεις όμορφες μουσικές, και θα δοκιμάσεις σούπερ κοκτέιλ για να συνοδεύσεις την κουβεντούλα σου. Δοκίμασε για παράδειγμα το Najbarajo Punch, με blend ρουμιού, lime, ginger, μέλι, κανέλα και passion fruit. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 7€. Το απλό ποτό επίσης στα 7€.

Mosaic

Ρωμανού Μελωδού 7, τηλ.: 21 0685 6560

Κρυμμένο σε έναν μικρό πλακόστρωτο πεζόδρομο, σε ένα τετράγωνο που όλα τα μπαρ «βαράνε», το κουκλίστικο αυτό καφέ μπαρ κρατά χαμηλούς τόνους και διαθέτει μια από τις πιο «ψαγμένες» μπάρες της πόλης με εξαιρετικά κοκτέιλ. Το εσωτερικό του με πρωταγωνιστή ένα... δέντρο είναι υπέροχα ζεστό και παιχνιδιάρικο, αρκεί να προλάβεις να βρεις ελεύθερο χώρο να καθίσεις, γι’ αυτό έλα εδώ από νωρίς για να πιάσεις θέση. Μην αμελήσεις να δοκιμάσεις το εξαιρετικό Zombie, ή κάποιο από τα ωραία κοκτέιλ που θα σου προτείνουν τα παιδιά στη μπάρα. Το απλό ποτό στα 7€.

Wine not?

Καλογρέζας 12, τηλ: 2167002945

Ρετρό βιομηχανική αισθητική, ψηλά τραπέζια και μια μεγάλη μπάρα, swing μουσικές και περίπου 100 ετικέτες κρασιού – εκ των οποίων περίπου 20 σερβίρονται και σε ποτήρι. Αν είσαι φαν του κρασιού, τότε στο Χαλάνδρι θα βρεις ένα από τα ωραιότερα μέρη για οινικές δοκιμές σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Κάθε εβδομάδα έχουν αφιέρωμα σε διαφορετική περιοχή της Ελλάδας, ενώ τα κρασιά συνοδεύονται από ποικιλίες τυριών και αλλαντικών και κάποια κρύα πιάτα. Το ποτήρι κρασί ξεκινά από 4€.

Mockingbird’s

Σωκράτους 23, τηλ: 21 1012 0921

Ένα πανέμορφο πετρόχτιστο σπίτι του 1920 με minimal artistic αισθητική, φιλοξενεί ένα ζεστό μπαράκι με ωραία vibes και ενδιαφέρουσες μικρές λεπτομέρειες, όπως οι ταινίες που προβάλλονται στον μεγάλο τοίχο της αυλής. Στο Mockingbird’s θα συζητήσεις άνετα μιας και οι (ωραίες) μουσικές παίζουν χαμηλά, και θα δοκιμάσεις καλοφτιαγμένα κοκτέιλ από τη μπάρα, τα οποία ανανεώνονται συχνά με βάση εποχικά υλικά. Αν πεινάσεις, έχει και ωραιότατες επιλογές για pizza ώστε να συνοδεύσεις το ποτό σου. Το απλό ποτό στα 7€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v