Φλωρινιώτης εναντίον Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος»

Νέα κόντρα ξέσπασε στον καλλιτεχνικό χώρο με τον Γιάννη Φλωρινιώτη να ξεσπά εναντίον του Λευτέρη Πανταζή σε συνέντευξη που έδωσε.

Φλωρινιώτης εναντίον Πανταζή: «Δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος»

Από εκεί που δεν το περιμέναμε ξεκίνησε μια νέα καλλιτεχνική κόντρα με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Φλωρινιώτη και τον Λευτέρη Πανταζή. Ο –μετά από εκείνον το χάος- Γ. Φλωρινιώτης έδωσε μια πολύ μεγάλη συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», στρέφοντας τα βέλη του κατά του Λε-Πα, λέγοντας χαρακτηριστικά «καλέ, το παιδί είναι χαζό».

Αναφερόμενος στην πρώτη τους γνωριμία ο Γιάννης Φλωρινιώτης ξεκαθάρισε πως: «Όταν τον γνώρισα τον συμπάθησα, είχα μιλήσει στην εταιρεία μου για να βγάλει κάποιον δίσκο. Δεν ξέρω τι έχει πάθει μαζί μου. Ό,τι λέω εγώ, βγαίνει και λέει τα ίδια, σαν παπαγάλος».

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν κύλησαν καλά στην μετέπειτα σχέση τους με τον κ. Φλωρινιώτη να δηλώνει για τον συνάδελφό του πως «ήθελε να γίνει ή Βοσκόπουλος ή Φλωρινιώτης. Δεν γίνεται όμως, γιατί ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Κακώς μιμείται ακόμη τον Βοσκόπουλο. Δεν έχει κάνει κάτι δικό του. Πρώτα από όλα λέει πολλά ψέματα. Επειδή δεν έχει κάνει καμία πρωτοτυπία λυσσάει. Του αναγνωρίζω μόνο ότι έχει μια γλυκιά φωνή».

«Μια φορά πήγαμε να δούμε Ρέμο-Μαρινέλλα στη Θεσσαλονίκη και μας έβαλαν δίπλα δίπλα. Μόλις με είδε, γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Στεναχωρήθηκα, τον αγκάλιασα και του είπα δεν θέλω να είμαστε εχθροί. Πηγαίνω αργότερα στη Ρόδο διακοπές και ήταν εκεί. Μου είπε να πάρω την παρέα μου και το βράδυ να πάω στο μαγαζί που τραγουδούσε. Πήγαμε πράγματι και όταν με σήκωσε στην πίστα, είπε ότι "ο Φλωρινιώτης έβαλε ένα λιθαράκι και αυτός στο σόου". Άκου πως με παρουσίασε. Έπειτα κάποιοι από τα πίσω τραπέζια άρχισαν να με γιουχάρουν. Τους είχε βάλει εκείνος», πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Τέλος ο κ. Φλωρινιώτης συμπλήρωσε για τον Λευτέρη Πανταζή πως : «δεν υπάρχει πιο κακός, πιο ύπουλος άνθρωπος. Είναι τόσο ψεύτης».

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v