Κάτοικοι χωριού στη Λάρισα δεν θα δεχτούν κανέναν πολιτικό εν όψει εκλογών

Κανένας πολιτικός δεν είναι ευπρόσδεκτος στα Βερδικούσια Ελασσόνας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι του χωριού.

Κάτοικοι χωριού στη Λάρισα δεν θα δεχτούν κανέναν πολιτικό εν όψει εκλογών

Κανέναν πολιτικό δεν θα δεχτούν στο χωριό τους οι κάτοικοι στα Βερδικούσια Ελασσόνας, σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα με σκοπό να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για την τραγωδία των Τεμπών.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωσή τους, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ελευθερία, οι 33 κάτοικοι του ορεινού χωριού εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θυμάτων, και στη συνέχεια γνωστοποιούν την απόφασή τους.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών θα είχε αποφευχθεί αν οι αρμόδιοι έκαναν ως όφειλαν τα έργα για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων. Απέδειξαν περίτρανα την ανευθυνότητα, την ανικανότητα και την αναξιοπιστία όσων επί δεκαετίες κυβέρνησαν και διοίκησαν την Ελλάδα μας. Για τον λόγο αυτόν και ενόψει εθνικών εκλογών δεν επιθυμούμε επίσκεψη κανενός βουλευτή, κανενός πολιτευτή. Φτάνει πια. Για εμάς είναι ανεπιθύμητοι.

»Η στάση μας αφορά αποκλειστικά την εγκληματική ανευθυνότητα που έδειξαν και στοίχισε τη ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας. Ελπίζουμε η κίνησή μας αυτή να βρει μιμητές και να την ακολουθήσουν και άλλοι σε όλη τη χώρα».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v