Συγκινεί το κύμα συμπαράστασης στον ηθοποιό που υποδύεται τον Ντόντο

Θύμα bullying στο μαγαζί που εργάζεται έπεσε ο ηθοποιός Λευτέρης Κοκογιαννάκης, και το κύμα συμπαράστασης που σηκώθηκε στο ίντερνετ συγκινεί.

Συγκινεί το κύμα συμπαράστασης στον ηθοποιό που υποδύεται τον Ντόντο

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε μέσα από ομάδα του Facebook η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, κατά κόσμον Ντόντο από την σειρά Κομάντα και Δράκοι.

Όπως αναφέρει η Σπυριδούλα Κοκογιαννάκη, μια πελάτισσα στο βιβλιοπωλείο όπου δουλεύει ο αδερφός της του άσκησε λεκτικό bullying, λέγοντας πως δεν θέλει να εξυπηρετηθεί από αυτόν και ζητώντας του να φωνάξει τον εργοδότη του. «Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ» φέρεται να του είπε. Ο εργοδότης, τον οποίο πράγματι φώναξε ο Λευτέρης, τον υπερασπίστηκε διώχνοντας την πελάτισσα από το κατάστημα.

Στο post της η Σπυριδούλα έγραψε τα εξής:

Καλησπέρα! Γράφω αυτό το κείμενο για να το δεις εσύ που φέρθηκες σαν σκουπίδι στον αδερφό μου και επειδή είπες ότι δε φοβάσαι ακόμα και στο ζαρπα να σε βάλουν γιατί έχεις δίκιο! Αρχικά να πω ότι ο αδερφός μου είναι ΑΜΕΑ και δουλεύει μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, μερικές ώρες σ ένα βιβλιοπωλείο! Είναι πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί και οι περισσότεροι ήδη τον γνωρίζετε...Πήγε λοιπόν η εν λόγω κυρία (ο Θεός να την κάνει)και του είπε ότι δεν θέλει να την εξυπηρετήσει και να φωνάξει το αφεντικό του... "Άτομα σαν εσένα λέει δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ"!!! Ο αδερφός μου της εξήγησε ότι μπορεί να την εξυπηρετήσει κ εκείνη επέμενε να δει το αφεντικό. Βγήκε ο εργοδότης του έξω και του είπε κ εκείνου τα ίδια και μάλιστα είπε γιατί έχει πάρει τον αδερφό μου για δουλειά κ άλλα ρατσιστικά που ειλικρινά με στεναχωρούν και μόνο που τα σκέφτομαι! Φυσικά εκείνος τον υπερασπίστηκε και την έδιωξε! Και η κυρία βγήκε κ από πάνω κ απειλούσε(!)

Όπως διαβάζουμε στο Zarpa News που έφερε την είδηση στη δημοσιότητα, κύμα συμπαράστασης διαδέχθηκε το συμβάν, με εκατοντάδες σχόλια κάτω από το ποστ της Σπυριδούλας. Όπως είναι γνωστό, ο “Ντόντος” είναι παιδί ΑΜΕΑ. Εργάζεται στην επιχείρηση μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ ενώ εκείνος και οι φίλοι του έχουν το chaniaships.com όπου ανεβάζουν τα καθημερινά νέα του λιμανιού της Σούδας αλλά και όλης της Κρήτης. Είναι ένα παιδί γεμάτο ενέργεια, αγάπη και διακρίνεται για το μεγαλείο ψυχής του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v